ESPORTS

El Mes de l’Esport d’Almussafes comença aquest dissabte amb una gran festa en el Parc Central

S’oferiran unflables i tallers de maquillatge, globoflèxia i pintura, entre altres activitats d’oci per al públic infantil

Durant el matí es realitzarà el lliurament de premis del concurs “Troba la mascota del Mes de l’Esport”, al que es van presentar 307 escolars


Un any més, l’Ajuntament d’Almussafes posa en marxa una nova edició del ‘Mes de l’Esport’. La localitat torna a inundar-se d’esport amb l’extensa i variada agenda d’activitats per a promoure l’activitat física i la vida sana. Per a començar de forma especial, la Regidoria d’Esports planteja una gran festa familiar que se celebrarà aquest dissabte 27 de maig entre les 11 i les 13:30 hores en el Parc Central de la població. Durant la mateixa, s’oferiran diversos tallers infantils i es lliuraran els premis del concurs de dibuix “Troba la mascota del Mes de l’Esport”.

Demà, dissabte 27 de maig, el Parc Central d’Almussafes viurà una jornada festiva molt especial per a celebrar l’inici del XVI Mes de l’Esport, que durant tot el mes de juny tractarà de promoure l’activitat física entre els veïns de la localitat a través d’una gran varietat d’iniciatives impulsades en col·laboració amb les diferents associacions esportives del municipi. L’Ajuntament ha preparat per a aquest tret d’eixida una sèrie d’activitats d’animació esportiva, així com diversos tallers per a involucrar als més xicotets en aquesta iniciativa, que porta desenvolupant-se amb èxit des de fa setze anys.

“Si la societat és plenament conscient de la importància d’incorporar a la nostra vida quotidiana l’activitat física i l’esport posem tots els nostres recursos a la disposició dels ciutadans perquè troben aquella disciplina amb la qual se senten a gust, amb la qual es diverteixen, amb la qual aconsegueixen un millor benestar”, assenyala el regidor d’Esports, Pau Bosch. “Per a això hem programat una extensa agenda d’activitats que no es limita a la promoció dels esports que ja compten amb una entitat o a iniciatives que habitualment oferim en el Pavelló Poliesportiu, sinó que anem un pas més ennlà i portem a la població altres propostes, moltes d’elles encara desconegudes per a gran part dels veïns”, explica.

 
Lliurament de premis
 
Aquesta festa d’inauguració, que començarà a les 11 hores i finalitzarà a les 13:30 hores, inclourà també el lliurament de premis als guanyadors del XIII Concurs de Dibuix “Troba la Mascota del Mes de l’Esport”, en el qual enguany han participat 307 escolars. Tal com es va informar en el mes de març, el Consell Municipal d’Esports ha triat aquesta edició la creació de la jove María España Alepuz, de tercer de Primària. El seu dibuix il·lustra tant els cartells informatius de la iniciativa com les samarretes commemoratives que s’han realitzat. María rebrà com recompensa una bicicleta i un lot de material esportiu. El segon premi ha recaigut en Natalia Sánchez Guzmán, també del tercer curs de Primària. Finalment, en tercera posició s’ha situat Andreu Sáez Taberner. Tots dos rebran també com a regal un lot de material esportiu.

Per la qualitat dels seus treballs, el jurat lliurarà també durant l’acte una sèrie de accésits. En la categoria de primer cicle es reconeixerà el mèrit de Natalia Pedrón, Yosune Mejía, Marta Tornero i Estefanía Asins. En segon cicle s’ha valorat l’esforç de Gema España, Dídac Hernández, Roser Sanz i Cintia Presó. Finalment, en tercer cicle arreplegaran un detall Edurne López, Aroa Guill i Joan Gallart. Tots els dibuixos quedaran exposats al públic des d’aquest mateix dissabte, i fins a dissabte que ve 10 de juny, en la sala de conferències del Pavelló Poliesportiu Municipal.

 
Esport per a tots
 
Amb aquest multitudinari esdeveniment, el consistori donarà la benvinguda a quatre intenses setmanes repletes d’activitats esportives dirigides als veïns de totes les edats i amb els més diversos nivells de forma física. Se celebraran campionats de futbol sala, gimnàstica rítmica, fid kid, tir amb arc, pesca, ciclisme, bàsquet, tennis, frontó o agilitat canina, entre altres disciplines. A més, s’oferiran seminaris, sessions, classes i exhibicions de ball esportiu, patinatge, aeròbic, relaxació, TRX, pliometria i propiocepció, pil·lates, estiraments, fitness, psicomotricitat, dansa del ventre o de caminar.

Aprofitant l’inici de la temporada estiuenca, les Piscines Municipals acolliran també algunes de les principals propostes. El pròxim dissabte 10 de juny, primera jornada en la qual aquest recinte estarà disponible, es durà a terme en la citada infraestructura una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta. El dimarts següent, el dia 13 de juny, es realitzarà una trobada escolar que portarà per lema “Els escolars per un estil de vida saludable”, i el dissabte 17 es desenvoluparà un festival amb exercicis de aquaeròbic, aquacombat, aquagym i aquacore en el qual participaran DJ professionals i durant el qual es realitzarà un sorteig final d’obsequis entre els assistents.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES