MANTENIMENT i NETEJA

El fort vent dels últims dies centra el treball de les brigades de manteniment d’Almussafes

Durant les primeres jornades del mes de març també s’han reparat goteres i una barana i s’ha actuat al Parc Rural, entre altres tasques


L’Ajuntament d’Almussafes ha implementat diferents tasques durant els primers dies del mes de març, entre les quals destaquen la plantació de nous arbres després de les destrosses ocasionades per l’últim episodi de fort vent registrat en la localitat. D’aquesta forma, els operaris de jardineria han retirat els exemplars afectats i els han substituïts per nous.

“Hem d’estar sempre alerta per a actuar quan succeeixen aquests episodis meteorològics perquè moltes vegades es posa en perill la seguretat de la ciutadania i és vital solucionar els desperfectes i tornar com més prompte millor a la normalitat”, explica el regidor d’Obres i Serveis, Jaime Wic. L’edil recorda la importància d’avisar d’aquests successos a la Policia Local per a poder activar ràpidament el protocol corresponent.

Així mateix, les brigades de manteniment també han reparat goteres en l’edifici de l’Ajuntament i la barana situada en la creu del terme, situada just abans d’entrar en el nucli urbà des de Sollana. Les principals tasques de neteja i jardineria s’han desenvolupat al Parc Rural, concretament en el camp de tir i en les pistes d’agilitat canina, mentre que els treballs de pintura s’han centrat en l’adequació d’alguns elements de la senyalització horitzontal.