ESPORTS

El Club Yoko-Khan d’Almussafes aconsegueix 8 ors i 15 plates en la IX Copa Federació de kick-boxing

El torneig es va celebrar el passat diumenge 19 de novembre en el Pavelló Municipal de la localitat valenciana d’Utiel


Vuit ors i quinze plates és el balanç per al Club Yoko-Khan d’Almussafes en la IX Copa Federació de kick-boxing que es va celebrar el passat 19 de novembre a Utiel. Els joves de l’entitat van competir en les modalitats point fight, K1 i light-contact obtenint, una vegada més, excel·lents resultats.

El passat diumenge 19 de novembre, el Club Yoko-Khan d’Almussafes, especialitzat en arts marcials, es va desplaçar fins a la localitat valenciana d’Utiel per a participar en la IX Copa Federació de Kick-boxing. Vint-i-un dels seus membres es van reunir a les 10 hores en el Pavelló Municipal d’aquesta població de l’interior de la província per a competir en aquest torneig d’àmbit autonòmic contra els millors representants d’aquesta disciplina esportiva a la Comunitat Valenciana.

Després dels corresponents exercicis, l’entitat almussafenya va aconseguir un total de 23 medalles, 8 d’or i 15 de plata. En la modalitat point fight, van aconseguir la primera plaça Elara Estévez, Hugo Perpiñá, Adrián Magraner, Luis Torrent, Álex López, Mario Sánchez i Nerea Beltrán, tots ells alevins excepte Nerea, que competia en la categoria Cadet. El vuité or se’l va portar a casa José Montero (Juvenil), en K1.

Quant a les medalles de plata, de la modalitat point fight van tornar a casa amb elles Marcos Correcher (Cadet), Laia Navarro (Aleví), Lucas Caballero (Aleví), Toni Devis (Aleví), Eloy Martínez (Aleví) i Damián Asins (Cadet). Per la seua banda, Marta López (Aleví), Alvin Martínez (Cadet), Aarón García (Cadet), Simón Correcher (Cadet), Marcos Beltrán (Cadet), Antonio Verger (Aleví) i David Climent (Juvenil) van aconseguir la segona posició en light-contact.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES