ESPORTS

El Club Yoko-Kan d’Almussafes aconsegueix dues plates i un bronze en el campionat nacional

En el certamen, celebrat a Benidorm el cap de setmana passat, van participar més de 1.200 competidors i es van disputar 940 combats

Set integrants de l’entitat van viatjar fins a la ciutat alacantina per a competir en aquesta important cita esportiva


Els integrants del Club Yoko-Kan d’Almussafes van destacar el cap de setmana passat durant la celebració del Campionat Nacional Kick Boxing Tatami Sport 2017. L’associació, que va arribar al certamen per a participar en les modalitats de Pointfight i Light Contact amb set esportistes, va aconseguir cinc medalles, dues de plata i tres de bronze. Els altres dos representants de l’entitat almussafenya van obtenir dues quartes posicions. La ciutat alacantina de Benidorm, seu de la trobada, va reunir a més de 1.200 competidors, tots ells representants de les seleccions de 15 comunitats autònomes.

El Club Esportiu Yoko-Kan d’Almussafes comença a arreplegar els fruits de l’intens treball realitzat durant el que portem de temporada. Després de diversos mesos de dur entrenament, el cap de setmana passat arribava el moment de demostrar el nivell aconseguit. Un total de set integrants d’aquesta entitat es van traslladar el dissabte 20 i el diumenge 21 de maig fins a la ciutat alacantina de Benidorm per a participar en el Campionat Nacional Kick Boxing Tatami Sport 2017 que es va desenvolupar en el Palau d’Esports ‘Illa de Benidorm’. Més de 1.200 esportistes van participar en els 940 combats disputats durant aquest important torneig, que va reunir a representants de les seleccions de 15 comunitats autònomes.

Els set almussafenys del Club Yoko-Kan, que es van enfrontar a importants rivals en les modalitats de Pointfight i Light Contact, van obtenir destacades posicions en el marcador. Concretament, van tornar a casa amb dues plates, tres bronzes i dos meritoris quarts llocs. Marcos Correcher i Adrián Magraner van aconseguir el subcampionat en la seua categoria, Eloy Martínez, Elara Estevez i David Climent van aconseguir la tercera plaça gràcies als seus respectius exercicis i Damián Asins i Nerea Beltrán es van quedar a les portes del podi, encara que amb destacades posicions, atès que tots dos van ser quarts.

D’aquesta forma, l’associació almussafenya continua sumant èxits. Recentment, el passat 25 de febrer, l’entitat aconseguia 11 medalles, 7 ors i 4 plates, en el Campionat de la Comunitat Valenciana de Kick-Boxing Tatami Sport celebrat en el pavelló esportiu d’Altea, a Alacant.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES