ASSOCIACIONS

El Club Esportiu Yoko-Kan d’Almussafes arrasa en l’autonòmic de kick-boxing

Els esportistes de l’entitat esportiva local s’adjudiquen dus medalles d’or, quatre de plata i tres bronzes en el campionat


El Club Esportiu Yoko-Kan d’Almussafes arrasa en l’autonòmic de kick-boxing

El Club Esportiu Yoko Kan d’Almussafes obté un dels seus millors resultats en el  Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana de Kick-boxing ‘Tatami Sport’ i ‘Ring Sport’, que es va celebrar el passat cap de setmana a Paterna. Nou podis, amb dos ors, quatre plates i tres bronzes, va ser el balanç aconseguit pels esportistes de l’entitat local després de les seues brillants actuacions en el tatami.

L’esportista Sènior Damián Asins es va adjudicar la medalla d’or en la modalitat de Point Fight i en Júnior Noa Burgues va fer el propi en la modalitat de Light Contact.

En la categoria Júnior, el club va obtindre quatre medalles de plata per part de Claudia Rodríguez i Leo Boix en la modalitat Light Contact; Hugo Perpiñan en Point Fight i Sara Pintilie en Kick Light.

En la tercera posició del podi van destacar els esportistes de la categoria Júnior Laia Navarro, bronze en Kick Light i Toni Devis en Point Fight i en Sènior, Alvin Martínez va ser tercer en Loow Kick.

Des del club, posen també en valor l’espectacular actuació en formes musicals de Paula Valdés i Luis Valdés, amb la qual pràcticament van quedar seleccionats per al campionat nacional.