ASSOCIACIONS

El Club Esportiu Gimnàstica Almussafes destaca en els nacionals

L’entitat aconsegueix quatre medalles en la Lliga Iberdrola, concloent el campionat com el quart equip classificat

L’associació ultima els preparatius per a participar aquest cap de setmana en les fases provincial i autonòmica del Trofeu Federació


Un total de 25 gimnastes del Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA) van participar del 15 al 22 de novembre en sengles campionats d’àmbit nacional en els quals es van enfrontar a centenars d’esportistes de tot el país. En la Lliga Iberdrola l’entitat va aconseguir quatre medalles en diferents aparells, mentre que en el Nacional Individual Base i en el Campionat Nacional de Copa de Conjunts Base les joves van signar bons resultats, però no van aconseguir aconseguir el podi. Aquest cap de setmana moltes d’elles estan presents en les proves de les fases provincial i autonòmica del Trofeu Federació Bàsic, Mitjà i Avançat i la pròxima en el Campionat d’Espanya Absolut d’Espanya.

Del 15 al 22 de novembre, el Club Esportiu Gimnàstica d’Almussafes (CEGA) va viure una intensa setmana en la qual fins a 25 de les seues gimnastes, acompanyades pel seu equip tècnic, van participar en diferents tornejos nacionals disputats a València, on l’associació va tornar a demostrar la seua qualitat i el seu constant treball. En la Lliga Iberdrola, l’entitat va obtindre quatre medalles en diferents aparells, aconseguint alçar-se com el quart equip classificat de la competició. D’aquesta manera, Sofia Ortells va obtindre un bronze en Mans Lliures, Marina Cortelles, una plata en Corda i un bronze en Cércol i Ainara Lorca un bronze en Cinta. Així mateix, Claudia Moreno es va quedar en una meritòria quarta posició en Pilota i Marta Palyudzhyshyn va finalitzar en la dotzena posició en Maces.

En el Nacional Individual Base, altres set gimnastes del club van aconseguir resultats destacats en diferents categories. En Benjamí, Julia Pérez va concloure la seua participació en un cinqué lloc, emportant-se Diploma Nacional, i Gyselle Serrano va finalitzar vint-i-unena. Alba Alfonso va ser onzena en Aleví, Andrea Alarcón va ser trenta-setena en Juvenil i Amanda Pons va fregar el podi en Cadet amb una quarta plaça que li va permetre adjudicar-se un Diploma Nacional. També en aquest campionat, les infantils María Peris i Estela González van ser catorzena i vint-i-dosena, respectivament.

Un altre de les multitudinàries trobades esportives d’aquesta disciplina celebrat en els últims dies ha sigut el Campionat Nacional de la Copa de Conjunts Base, on van ser presents fins a un total de 15 gimnastes de l’entitat almussafenya repartides en tres conjunts. Un dels dos equips alevins, el compost per Aina López, Estella Chafer, Blanca Fortea, Vanessa Sebastiá i Vega Pérez, va aconseguir un quart lloc, mentre que l’altre, integrat per Arantxa Adam, Claudia Palau, Sara Narbona, Alejandra Quero i Lluna Alapont, va ser cinqué. En la convocatòria també van participar Carla Pastor, Carla Alfaro, Alba Belmonte, Clara Torres i Candela Roberto, les qui van signar una huitena posició en Cadet.

L’equip tècnic del CEGA, format per Raquel Soria, Sara Sòria, Anna David i Yaiza González, consideren els resultats “molt bons, sobretot tenint en compte que en aquesta època de pandèmia els entrenaments no s’han celebrat en les condicions ni les hores que haguérem desitjat”. Malgrat això, l’entitat agraeix la col.laboració de l’Ajuntament, “que s’ha desvetlat per oferir-nos diferents llocs per a poder realitzar els exercicis”.

Aquest cap de setmana se celebraran les fases Provincial i Autonòmica del trofeu Federació Bàsic, Mitjà i Avançat, en les quals s’examinaran un bon nombre de gimnastes d’Almussafes en els diferents nivells i categories. Posteriorment, de l’1 al 6 de desembre, es disputarà a València el Campionat d’Espanya Absolut de les modalitats Individual i per Equips, en el qual també lluitaran diverses components del club.