ESPORTS

El ciclista almussafeny Eric Valiente comença la nova temporada en Dubái

El jove esportista ha participat en el Sharajah Tour UCI 2.1 i es prepara ja per a la seua pròxima cita, prevista per al 21 de febrer a Algèria

Membre del Vib Sports Pro Cycling Team, en la prova ha competit amb ciclistes d’equips que competeixen en el Tour de França i en el Giro d’Itàlia


El Sharjah Tour UCI 2.1 ha sigut el primer repte al que s’ha enfrontat el jove ciclista almussafeny Eric Valiente en la nova temporada. Durant quatre dies, ha recorregut part del territori de Dubái, on ha obtingut una 32a posició. Valiente, que s’està enfrontant a la seua primera temporada completa en professionals i diu quedar-se amb tot l’aprenentatge assolit durant la seua estada en el país, es prepara ja per a la seua pròxima carrera, que es disputarà a partir del 21 i febrer a Algèria.

El jove ciclista almussafeny Eric Valiente acaba de tornar de la seua primera competició de la nova temporada 2018. Després de recórrer nombrosos països sobre dues rodes l’any passat, l’esportista ha començat el 2018 de la mateixa forma, vivint la seua passió per la bicicleta en una competició d’àmbit internacional.

Dubái ha sigut la seua primera destinació de l’any, on durant quatre dies s’ha celebrat el Sharjah Tour UCI 2.1. En aquest esdeveniment esportiu ha tingut l’oportunitat de compartir ‘pelotó’ amb equips de la talla de Vital Concept i Wilier Tristina, que competeixen en el Tour de França i en el Giro d’Itàlia, respectivament.

Una contrarellotge individual de deu quilòmetres, disputada en la ciutat de Sharjah, que pertany a un dels set Emirats Àrabs Units, donava el tret d’eixida a la seua primera temporada completa en professionals amb l’equip Vib Sports Pro Cycling Team.

Finalment va tancar la seua participació en la prova en la 32a posició de la general, encara que més enllà del resultat, assegura que es queda “amb el treball en equip”. “Destaque l’escapada juntament amb cinc companys en el circuit urbà pels carrers de Dubái i amb la repercussió mediàtica que va tenir la carrera gràcies al senyal internacional amb la qual comptava l’esdeveniment”, ressalta.

Valiente, qui assegura que aquest primer desafiament li ha servit com a aprenentatge per als següents, es prepara ja per al seu pròxim repte a Algèria, previst per al 21 de febrer, “on coneixeré un nou continent de la forma que més m’agrada, a colp de pedal”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES