GENERAL

El Centre Integral de Majors d’Almussafes reprèn la seua activitat en octubre

Tornaran a posar-se en funcionament després de l’aturada estiuenca ‘Espai Gran’ i les especialitats de fisioteràpia, psicologia i nutrició

Les inscripcions s’obriran el mes de setembre i hauran de realitzar-se en l’Oficina d’Atenció al Major


La Regidoria de Majors de l’Ajuntament d’Almussafes confirma que el curs 2019-2020 tornarà a posar a la disposició d’aquest col·lectiu els serveis del Centre Integral de Majors, que inclou les especialitats de fisioteràpia, psicologia i nutrició i el programa ‘Espai Gran’. En tots dos casos les inscripcions s’obriran al setembre i hauran de formalitzar-se en l’Oficina d’Atenció al Major.

L’Ajuntament d’Almussafes reprendrà amb l’inici de la nova temporada 2019-2020 els serveis oferits a la ciutadania a través del denominat Centre Integral de Majors, que inclou les consultes de les especialitats mèdiques de fisioteràpia, psicologia i nutrició i també el programa d’envelliment saludable ‘Espai Gran’, que busca potenciar les relacions socials i lluitar contra la soledat d’aquest col·lectiu.

Les sessions de fisioteràpia, psicologia i nutrició estan dirigides als veïns i veïnes majors de 60 anys i les inscripcions hauran de formalitzar-se la setmana del dilluns 16 al divendres 20 de setembre de 9 a 11 hores en l’Oficina d’Atenció al Major. En el servei de fisioteràpia es realitzen rutines d’exercicis rehabilitadors adaptats a les malalties de les persones usuàries, en el de psicologia es treballen aspectes relacionats amb la memòria, l’autoestima i les emocions, amb atenció personalitzada inclosa, i en el de nutrició es desenvolupen tallers per a conéixer el cos i millorar la qualitat de vida a través de l’alimentació.

“És important cuidar-se física i emocionalment, sobretot a partir de certes edats, per la qual cosa des del consistori municipal posem a la disposició de la ciutadania aquests tres serveis que contribueixen a promocionar l’autonomia personal i a la prevenció de la dependència”, explica la regidora de Majors, Paqui Oliver.

Respecte a ‘Espai Gran’, qualificat en diverses ocasions per l’edil com “una xicoteta joia que ens proporciona molta alegria i il·lusió”, el programa tornarà a l’octubre per a continuar desplegant per als majors de 70 anys tallers, commemoracions i excursions en què compartir records, culturitzar-se i divertir-se. Les noves inscripcions, atés que les persones que ja han assistit a les reunions amb anterioritat ja no han de matricular-se, podran realitzar-se a partir del mes de setembre en l’Oficina d’Atenció al Major i en el telèfon 96 178 39 91.

Categorías:GENERAL, MAJORS, NOTÍCIES, SOCIETAT