NOTÍCIES

El Centre de Salut d’Almussafes disposarà de les especialitats d’Oftalmologia i Dermatologia abans de finals d’any

El Departament de Salut de la Ribera també està estudiant la possibilitat de dotar la població d’una consulta de Neurologia

L’objectiu és evitar desplaçaments innecessaris dels pacients, generalment d’edat avançada, fins a l’Hospital de la Ribera i els centres de salut d’Alzira i Sueca


El Centre de Salut d’Almussafes disposarà de les especialitats d’Oftalmologia i Dermatologia abans de finals de 2018. Així s’ha acordat en una reunió mantinguda entre la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Isabel González, i l’Alcalde d’Almussafes, Toni González.

Es tracta d’una mesura amb què es pretén evitar que els pacients que amb major freqüència acudixen a la consulta d’estes especialitats, generalment persones amb una edat avançada, hagen de desplaçar-se fins a l’Hospital de la Ribera i els centres d’Alzira i Sueca per a atendre els seus problemes de salut.

D’esta manera, el Departament de Salut de la Ribera, de gestió pública directa des del passat mes d’abril, avança en la seua aposta per millorar l’accessibilitat dels ciutadans al sistema sanitari públic, acostant especialitats i proves als municipis i potenciant, al mateix temps, la xarxa de centres d’Atenció Primària amb què compte la comarca.

En este mateix sentit, la Direcció del Departament de Salut de la Ribera està valorant la possibilitat de dotar en un futur al centre almusafense també d’una consulta de Neurologia.

El primer edil, Toni González, mostra la seua satisfacció pel nou acord aconseguit. “Estes dos especialitats assignades engrandixen encara més la cartera de servicis d’atenció a la ciutadania que aconseguim portar al nostre ambulatori públic a finals del passat any”. I afig, “ens trobem cada vegada més prop de convertir el nostre Centre de Salut en un referent en la comarca”.

Segons ha destacat la Dra. Isabel González, “l’ampliació de la cartera de servicis que oferixen els centres d’Atenció Primària de la comarca forma part del ferm compromís de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública d’oferir una assistència més humanitzada i dotada d’una major qualitat als nostres pacients”.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT