JOVENTUT

Eduard i Elsa López i Clara Machí guanyen el XIX Concurs de Targetes Nadalenques d’Almussafes

El vot popular, que es va poder efectuar en el Centre d’Informació Juvenil del 3 al 14 d’octubre, ha sigut el que ha decidit el nom dels vencedors

El lliurament de premis i el sorteig entre tots els participants es realitzarà el pròxim dijous 17 de novembre a les 19 h en l’edifici de ‘l’Arrossera’


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes ja ha donat a conèixer el nom dels guanyadors de la dinovena edició del seu Concurs de Targetes Nadalenques. Eduard López s’ha imposat a la resta de candidatures en la categoria infantil, Elsa López, la seua germana, ha guanyat en la categoria juvenil i Clara Machí ha sigut la primera en la categoria adults. Els premis als afortunats, consistents en un diploma acreditatiu atorgat pel consistori i un lot de material didàctic, es lliuraran en el Centre d’Informació Juvenil el pròxim dijous 17 de novembre a les 19 h.

El desenvolupament tecnològic està fent que es perden costums que fins a fa poques dècades estaven molt arrelades en la societat, entre elles l’enviament de felicitacions de Nadal en paper amb les quals recordar-se de familiars i amics. Per a intentar mantenir aqueixa tradició, i alhora potenciar la creativitat dels veïns, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes convoca des de fa dinou anys un concurs de targetes nadalenques.

El consistori municipal ha fet públics ja els noms dels premiats en aquesta edició del certamen, sent una vegada més el vot dels almussafenys el que ha decidit qui aconseguia la victòria en aquesta convocatòria artística.

Eduard López San Félix, amb 19 vots, ha aconseguit el primer lloc en la categoria infantil, seguit d’Edurne López San Félix, amb 18 suports, i Andrea Pedrón Sabater, que va rebre 9. En la categoria juvenil, el triomf se l’ha portat Elsa López San Felix gràcies als 19 vots rebuts, amb els quals ha aconseguit superar a la segona classificada, Zulema Machí Taleno, amb 18. Finalment, l’única participant en la categoria d’adults, Clara Machí Martínez, va aconseguir 14 vots.

En total, s’han registrat 133 vots, dels quals 131 han anat a parar a alguna de les creacions mentre que els dos restants van ser en blanc. Atès que en la categoria juvenil de les tres targetes presentades solament van ser votades dues d’elles i que en la categoria adulta solament s’ha presentat una targeta, l’organització ha decidit, seguint amb el punt deu de les bases de la convocatòria, ampliar en tres les de la categoria infantil, amb l’objectiu de completar la selecció amb deu targetes. D’aquesta forma, rebran també regal Emma Zarzo Boix, per dos de les seues creacions, i Natalia Pedrón Sabater.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc en l’edifici de l’Arrossera, seu del Centre d’Informació Juvenil, el pròxim dijous 17 de novembre a les 19 h. Els guardonats rebran un diploma acreditatiu atorgat pel consistori i un lot de material didàctic. A més, se sortejarà entre tots els participants un lot similar al de l’aconseguit pels seleccionats.

Categories: JOVENTUT, NOTÍCIES