NOTÍCIES

Dos nous agents s’incorporen al cos policial d’Almussafes

Álvaro Collado López i Magdalena Valcárcel Gómez són els nous integrants de la Policia Local

En l’actualitat el Departament Policial suma 21 efectius en la seua plantilla


El Consistori d’Almussafes acaba de renovar el seu dispositiu policial amb dos nous agents fixos. Álvaro Collado i Magdalena Valcárcel passen a formar part dels professionals que conformen el cos dedicat a la seguretat ciutadana. El passat any 2019 es va celebrar el corresponent procés de selecció per a cobrir les dues vacants convocades i, amb aquestes noves incorporacions, la plantilla ja compta amb un total de 21 operatius de diferents rangs.

Esta setmana, l’alcalde, Toni González, ha rebut als nous policies locals, Álvaro Collado i Magdalena Valcárcel, seleccionats a través del procés d’oposició que es va celebrar l’any passat, per al seu nomenament oficial com a funcionaris de carrera de l’Ajuntament d’Almussafes.

Els dos policies porten més de cinc anys exercint la seua labor en el marc de la seguretat ciutadana en diferents localitats com a interins i, l’any passat, van superar les respectives proves de selecció per a cobrir, com a personal fix, dues places d’agents en la localitat.

Dos nous agents s’incorporen al cos policial d’Almussafes

No obstant això, fins al seu jurament definitiu com a funcionaris de carrera i tal com determina la legalitat vigent, els dos agents han efectuat un curs teòric-pràctic de cinc mesos de duració en l’Institut Valencià de la Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) de Cheste, on han adquirit una major formació per a l’acompliment de la seua labor policial.