COMUNICACIÓ

Desenes d’almussafenys es reuneixen per a mostrar la seua repulsa als atemptats de Barcelona

Durant la concentració, convocada hui divendres 18 d’agost a les 12 hores en l’esplanada de la casa consistorial, s’han guardat 3 minuts de silenci

L’Ajuntament de la localitat ha emès un comunicat en el qual anuncia tres dies de dol oficial pel succeït


Els veïns i veïnes d’Almussafes s’han concentrat aquest migdia a les portes de la casa consistorial de la localitat per a expressar públicament el seu rebuig als atemptats terroristes ocorreguts a Barcelona.

Desenes de ciutadans s’han donat cita en aquesta infraestructura després de la convocatòria realitzada per la corporació, els qui han guardat tres minuts de silenci en repulsa pel succeït i en solidaritat amb les víctimes.

L’Ajuntament d’Almussafes ha expressat la seua enèrgica condemna a aquests atemptats mitjançant un comunicat oficial llegit durant l’acte per l’alcalde en funcions, Faustino Manzano, en el qual s’assegura que “mai un acte tan salvatge i inhumà podrà doblegar la societat democràtica en la qual vivim”.

La corporació municipal ha decidit declarar tres dies de dol oficial en els quals les banderes dels edificis públics de la població onejaran a mitja asta.

Categorías:COMUNICACIÓ, NOTÍCIES