ESPORTS

De la Vega i Puchol II disputaran la gran final del Trofeu President de la Generalitat d’escala i corda

La final del campionat individual Bankia es jugarà al trinquet Pelayo


Puchol II i De la Vega jugaran el pròxim diumenge al trinquet Pelayo la gran final del Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d’escala i corda. Ambdós pilotaris han aconseguit la classificació este dimecres en imposar-se en les semifinals disputades al trinquet de Dénia.

Puchol II ha estat el primer que ha certificat la passada després de derrotar a Salva Palau per 60-25. La superioritat del pilotari de Vinalesa ha estat molta, com molta va ser davant Marc i posteriorment contra Santi. I tots tres pilotaris venien de fer grans coses en esta mateixa competició i en unes altres com la Copa, on el rest de Montserrat va guanyar la final precisament davant Puchol II. Però, una vegada més, la perfecta conjugació de tècnica i qualitat ha fet impossible que el rival optara no solament al triomf sinó a posar en problemes a Puchol II.

A continuació, en la segona semifinal, De la Vega ha guanyat a José Salvador per 60-55. Esta partida ha sigut una absoluta barbaritat de bona. Els dos pilotaris han estat de deu, quasi perfectes, però és que a més han jugat d’una manera que estèticament ha resultat una meravella. Les seues pilotades sempre han anat amb moltíssima intenció, saben on es podia fer més mal, però encara així el quinze es resistia perquè el d’enfront la tornava igual de forta i perillosa. I així una vegada i una altra, amb els dos sumant sempre des del dau, des d’on ha començat De la Vega i ha sumat el joc definitiu.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES

Etiquetado como:,,,