GENERAL

Davinia Calatayud assumix la delegació especial de personal de l’Ajuntament d’Almussafes

La primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme i Medi Ambient àmplia la seua cartera per a l’organització interna, direcció i gestió de la plantilla de personal


Esta mateixa setmana, l’alcalde, Toni González, ha conferit una delegació especial per a la gestió i direcció dels RRHH de les diferents àrees de gestió de l’Ajuntament d’Almussafes a la primera tinent d’alcalde, Davinia Calatayud. La nova cartera comprendrà les facultats de programació, direcció i inspecció interna dels servicis, així com la gestió dels assumptes que es deriven, sense perjuí de la competència que corresponga als regidors i regidores al front de les delegacions generals.

A més de les Regidories d’Urbanisme i Medi Ambient, la primera tinent d’alcalde de l’executiu local d’Almussafes, Davinia Calatayud, assumix des de dilluns passat, 6 de juliol, la delegació especial per a la gestió i direcció dels Recursos Humans de les diferents àrees de gestió en què s’estructura l’organització administrativa municipal.

Esta nova cartera, que comprendrà les facultats de direcció, organització interna i gestió i coordinació amb les diferents àrees de l’Ajuntament comporta, així mateix, la presidència de la Mesa de Negociació.

El nomenament, formalitzat mitjançant una resolució de l’Alcaldia, posa en valor la gestió dels recursos humans de l’Ajuntament d’Almussafes, com “el factor de major valor estratègic amb què compta l’administració local per a operar i adaptar-se al canvi constant que exigix la societat actual”.

“La complexitat que comporta la gestió dels RRHH alineada amb l’estratègia i les necessitats de l’organització per a assolir els objectius corporatius exigits en cada exercici, requerix d’una dedicació completa que assumisc amb responsabilitat i il·lusió”, comenta l’edil.