BENESTAR SOCIAL

Cruz Roja distribueix 380 kg d’aliments entre famílies en dificultat en Almussafes gràcies a la solidaritat de la 10K Ford-APPI

Els participants en la Carrera 10K Ford – APPI que es va celebrar el 5 de març a Almussafes van aportar productes de primera necessitat


Creu Roja Espanyola distribuïx este mes un total de 380 kg de productes de primera necessitat entre famílies en dificultat social a Almussafes. L’acció ha sigut possible gràcies a la solidaritat dels participants en la Carrera 10K Ford – APPI que va tindre lloc el 5 de març en la localitat.

Durant la celebració de la Carrera, Creu Roja Espanyola va ubicar un punt d’arreplega de productes de primera necessitat, fonamentalment aliments no peribles i productes per a bebés. D’esta manera, la Institució donarà resposta a famílies en situació de vulnerabilitat que precisen d’este suport.

La iniciativa és fruit de la col•laboració entre la Institució Humanitària, l’Associació de parcs i Polígons Industrials d’Almussafes i l’Ajuntament d’Almussafes.

Categorías:BENESTAR SOCIAL, NOTÍCIES