CEIP ALMASSAF

Cinc estudiants d’Almussafes reben el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

Es tracta de tres exalumnes del CEIP Almassaf i de dos del CEIP El Pontet, els qui van finalitzar el tercer cicle d’educació primària amb una nota mitjana de deu


Cinc estudiants d’Almussafes reben el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport va publicar, ahir dimecres 13 d’octubre, la resolució de concessió dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària corresponents al curs educatiu 2020-2021. Els dos centres públics d’educació primària d’Almussafes compten enguany amb exalumnes guardonats. Es tracta dels estudiants Xavier Iborra Mora, Ruth Ludeña Baldoví i Jordi Mañe de la Fuente, del CEIP Almassaf, i d’Ainhoa Cristina Moran Álava i Nestor Quesada Palop, del CEIP El Pontet. Els cinc rebran el seu diploma a l’excel·lència en un en un acte acadèmic organitzat a aquest efecte.

Els col·legis públics Almassaf i El Pontet d’Almussafes celebren la concessió del reconeixement al rendiment acadèmic de cinc dels seus antics estudiants. En concret, en la resolució de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació publicada ahir dimecres, 13 d’octubre, en el DOGV, els exalumnes del centre educatiu Almassaf, Xavier Iborra Mora, Ruth Ludeña Baldoví i Jordi Mañe de la Fuente, i els antics estudiants del Pontet, Ainhoa Cristina Moran Álava i Nestor Quesada Palop, apareixen en el llistat dels guardonats amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària del curs 2020-2021.

Aquesta és l’onzena convocatòria d’uns guardons amb els quals la Generalitat Valenciana ha reconegut el treball i els resultats de tots els escolars que van finalitzar els seus estudis de primària en centres públics, concertats i privats de la Comunitat l’any passat acadèmic 2020-2021 amb una nota mitjana de 10.

Els cinc rebran diplomes a l’excel·lència expedits per la Conselleria d’Educació i el premi extraordinari obtingut constarà en els seus historials i expedients acadèmics.