BIBLIOTECA

Cervesa i literatura en la Biblioteca Municipal d’Almussafes

L’acte, que va comptar amb la participació de 33 persones, va estar dirigit per l’escriptora i artista plàstica Anna Moner


Ahir dijous 25 de juliol, a las 20 hores, es va celebrar en la Biblioteca Municipal d’Almussafes l’acte “Cervesa i literatura”. El taller literari, organitzat des de la regidoria de Cultura, va estar dirigit per l’escriptora i artista plàstica Anna Moner, la qual va ensenyar a las 33 persones participants el gust de la cervesa i la literatura a través de las sensacions.

La Biblioteca Municipal d’Almussafes va acollir ahir 25 de juliol el taller “Cervesa i literatura”, una nova i original iniciativa que combina la lectura amb la degustació de diferents tipus de cerveses, totes elles d’origen valencià. En el taller es van tractar temes com la inspiració literària, el procés de creació d’un text i la publicació d’aquest.

A las 20 hores es va inaugurar l’activitat literària, que va reunir a un total de 33 participants i que va dirigir l’escriptora i artista plàstica valenciana, Anna Moner.

Durant l’hora i mitja de duració de la iniciativa, las persones inscrites van poder càtar diferents tipus de cervesa de menor a major graduació, a més de llegir públicament fragments de llibres i de departir sobre autors i obres relacionades amb l’època en què la cervesa era un element fonamental en la creació literària i en la societat.

El taller va tindre una gran acollida per part del públic assistent, que va poder descobrir noves formes de gaudir la literatura combinant la cervesa i la lectura. Els participants van estar molt implicats donant la seua opinió i relacionant cada una las cerveses amb alguns dels escriptors.

Categorías:BIBLIOTECA, NOTÍCIES