FESTES

Centenars de veïns gaudeixen de la màgia i la fantasia de la Cavalcada de Reyes d’Almussafes

L’espectacle “Un mar d’il•lusions” va amenitzar el tradicional recorregut que va comptar amb una carrossa ambientada en un vaixell ple de personatges de Disney

Al costat d’ells, també van participar diverses entitats cíviques aportant el seu granit d’arena a una festa plenament consolidada en la població


Un any més, els Reis Mags d’Orient van arribar a Almussafes i ho van fer acompanyats d’un espectacle de música i color que va fer gaudir a les nombroses famílies que es van donar cita en els carrers més cèntrics del municipi. Animació professional i participació ciutadana es van unir per a aconseguir el millor entreteniment possible per a la vetlada més màgica i plena d’il•lusió de l’any.

La màgia de la nit del 5 de gener es va viure amb l’emoció habitual a Almussafes. Des de les 18h i fins a les 20h, la cercavila festiva que acompanyava Ses majestats els Reis Mags d’Orient al seu pas pel municipi va recórrer els carrers més cèntrics del nucli urbà davant l’atenta mirada tant de xiquets com d’adults.

Concretament, la cavalcada va partir des del carrer Llauradors, a l’altura del Centre Cultural i va continuar per l’Avinguda Paral•lel, Literat Azorín i Ausiàs March, fins a la seua finalització en l’esplanada del Centre Cultural. Allí, cap a les 20h, l’escenari instal•lat per a l’ocasió va acollir la clausura de l’acte amb el discurs de benvinguda a Ses Majestats per part de l’alcalde, Toni González, després del qual tots els xiquets van rebre un obsequi de part de Melchor, Gaspar i Baltasar, als qui van poder conèixer personalment i traslladar-los els seus desitjos.

“Som conscients de l’expectació que desperta cada any un acte com aquest i des de l’Ajuntament intentem estar a l’altura de l’esdeveniment brindant als veïns una ambientació original i atractiva que servisca per a potenciar l’emoció i la il•lusió pròpies d’aquests dies”, assenyala la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

L’ambientació de l’acte va combinar, com ja és tradició, les actuacions d’una companyia teatral professional amb les de diverses associacions culturals, convertint la festa en tot un exemple de participació ciutadana. L’espectacle “Un mar d’il•lusions” va aportar música i ritme amb un total de 15 ballarines amb vestits que representaven el mar així com una gran carrossa amb una illa i un vaixell ple de personatges de Disney. Darrere d’ells, altres personatges de la coneguda factoria d’animació acompanyaven a la comitiva.

Pel que fa a la participació dels veïns, en aquesta edició van col•laborar els Clavaris, les Clavariesses, la Falla Mig Camí, la Colla d’Al-mansáf, Dansaires del Tramusser, i la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor. “Per a nosaltres és molt important que els ciutadans participen en una festa com aquesta perquè és sinònim de la seua implicació amb les activitats que es desenvolupen durant l’any a Almussafes, i estem enormement agraïts pel seu esforç en aquests dies tan assenyalats”, destaca Calatayud.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES