ENTRETENIMENT

Arranca una nova edició del Curs de Guitarra Elèctrica de l’Ajuntament d’Almussafes

El conegut músic Jorge Lario imparteix aquest taller cada dimecres en el Centre d’Informació Juvenil de la localitat

La Regidoria de Joventut ha establit un preu de 25,10 euros per a tota la temporada, que es prolongarà fins al 12 de maig de 2021

Les inscripcions per a participar en la iniciativa, que està dirigida a tota la població, continuen obertes


Des d’aquesta setmana i fins al pròxim 12 de maig de 2021, el Centre d’Informació Juvenil d’Almussafes torna a acollir cada dimecres el Curs de Guitarra Moderna i Elèctrica organitzat per l’Ajuntament de la localitat a través de la seua Regidoria de Joventut. Per un preu de tan sols 25,10 euros per a tota la temporada i amb el prestigiós músic Jorge Lario com a professor, l’activitat està dirigida a tota la població, independentment de l’edat i del nivell de coneixements en la matèria. Les inscripcions continuen obertes en el telèfon 96 178 51 10. “Malgrat portar 13 anys plantejant aquesta activitat, que abasta d’octubre a maig, la resposta de la població continua sent magnífica”, ressalta l’edil de Joventut, Belén Godoy.

El Curs de Guitarra Moderna i Elèctrica creat en 2007 per l’Ajuntament d’Almussafes inicia una nova edició, que arriba avalada per l’èxit obtingut en les anteriors convocatòries. En aquesta ocasió, la Regidoria de Joventut, a través de la qual es posa en marxa la iniciativa, manté la normativa utilitzada els últims anys, per la qual cosa torna a estar dirigit al conjunt de la ciutadania, independentment de qüestions com l’edat o el nivell.

“Malgrat portar 13 anys plantejant aquesta activitat, que abasta d’octubre a maig, la resposta de la població continua sent magnífica. Resulta molt gratificant comprovar com amb el pas dels cursos l’alumnat va avançant en el seu domini d’aquest instrument musical”, destaca la regidora de Joventut, Belén Godoy.

Per a facilitar el desenvolupament de les sessions, i com s’ha fet fins ara, s’han establit un total de tres torns, cadascun d’ells destinat a un nivell diferent (Iniciació, Aprenentatge i Perfeccionament). Així, les persones assistents disposen d’una hora de formació presencial a la setmana, que s’imparteix sempre els dimecres a les 16:30, a les 17:30 i a les 18:30 hores, respectivament, en el Centre d’Informació Juvenil i amb el popular músic Jorge Lario com a professor.

Malgrat que el curs va començar aquest dimecres 14 d’octubre, el període d’inscripcions encara continua obert. Les persones interessades poden matricular-se i obtindre més informació sobre el mateix telefonant al 96 178 51 10. El preu per a participar en l’activitat continua sent aquesta temporada 2020-2021 de 25,10 euros, encara que el consistori aplica diferents descomptes per a aquelles persones que disposen del Carnet Jove o es troben en situació de desocupació.

“Anime als i les amants de la música a unir-se a aquesta aventura amb la qual estic segura que viuran una experiència magnífica. El professor, Jorge Lario, és un dels màxims referents espanyols en aquesta disciplina artística i, al seu torn, un dels principals reclams amb els quals comptem per a fer possible aquesta divertida activitat. Des de la posada en marxa del curs, han participat ja més de 200 persones, una xifra que avala, sens dubte, el seu èxit”, afig Godoy.