CULTURA

Ana Lórien, novament premiada per l’Institut Cultural Llatinoamericà

La poeta almussafenya ha sigut mereixedora de dos esments d’honor per ‘A ti, poeta’ i ‘Fin’


L’Institut Cultural Llatinoamericà ha tornat a reconéixer per la seua obra a l’escriptora almussafenya Ana Sanchis Martín, que escriu amb el pseudònim d’Ana Lórien, amb un nou premi literari. En aquesta ocasió, l’entitat l’ha inclosa entre els esments d’honor del 70é Concurs Internacional de Poesia i Narrativa ‘Unidos por las palabras’ pels seus textos ‘Fin’ i ‘A ti, poeta’.

Al certamen, que té per objectiu “fer realitat el somni de molts escriptors d’editar les seues obres”, s’han presentat 942 persones amb un total de 3.638 treballs. Les dues poesies d’Ana Lórien s’inclouran en una antologia internacional que es publicarà pròximament.

A més de diversos premis de l’Institut Cultural Llatinoamericà, durant el passat 2019 també va aconseguir amb ‘Mi diario de injusticias’ el segon lloc en el IX Concurs Literari Premio Baros de la Societat Espanyola d’Endocrinologia i Nutrició, un certamen amb el qual es busca sensibilitzar sobre l’obesitat i millorar l’estat d’ànim de les persones que pateixen aquesta malaltia.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES