NOTÍCIES

Ampliació d’horari i més sepultures per al Cementeri Municipal d’Almussafes

L’Ajuntament inicia les obres de construcció de 30 nous nínxols en el cementeri

Més flexibilitat horària de la instal•lació amb l’obertura també en festius


El consistori d’Almussafes ha iniciat este mes de maig les obres d’execució del projecte de construcció de 30 nous nínxols en el cementeri local amb què es garantirà espai de sepultura suficient per als pròxims cinc anys. El cost total de la inversió, que està realitzant l’empresa local Construccions Martí Oliver, ascendix a 43.797 euros. Així mateix, des de la Regidoria de Cementeri que dirigix Paqui Oliver s’acaba d’aplicar una major flexibilitat horària en l’obertura de la infraestructura pública. A partir d’ara, el cementeri obrirà les seues portes tots els festius, en horari matinal.

L’Ajuntament d’Almussafes està duent a terme les tasques per a l’ampliació de l’espai disponible per a la sepultura en el Cementeri Municipal de la localitat. Per a això, ha iniciat les obres d’edificació de 30 nous nínxols, distribuïts en tres files de deu nínxols cada una, en la zona més nova d’este equipament públic. L’aspecte exterior d’estes noves places serà semblant al dels nínxols ja construïts, amb rajola caravista color crema i amb unes dimensions lliures en planta de 264 cm d’altura per 118 cm d’amplitud.

L’empresa constructora Marí Oliver és la concessionària dels treballs d’alçament d’esta edificació, pressupostada en 43.797€ i que estarà finalitzada en un termini màxim de quatre mesos, encara que segons la regidora “la intervenció urbanística es completarà abans del termini d’execució previst, ja que avança a bon ritme”. Amb estes noves places, “ens assegurem disposar de l’espai suficient de sepultures per a, almenys, els pròxims cinc anys”, destaca Paqui Oliver.

Des de la regidoria s’acaba d’aplicar també una variació de l’horari d’obertura del cementeri per a facilitar l’accés a totes aquelles persones que desitgen visitar i recordar als seus difunts també durant els dies festius. En concret, la instal•lació pública estarà oberta entre les 10 i les 13 hores. “Precisament durant eixes jornades, els nostres veïns i veïnes disposen de major temps lliure i volem brindar-los la possibilitat d’utilitzar-ho per a esta qüestió, si eixe és el seu desig”, conclou l’edil delegada.

Categories: NOTÍCIES, URBANISME