NOTÍCIES

Almussafes ultima la posada en marxa del segon Pla d’Ocupació Local de 2017

Hui, 30 de juny, els 19 almussafenys seleccionats per a participar en aquest POL s’han reunit amb els tècnics de l’ADL i dels diferents departaments

Començaran el seu contracte laboral de quatre mesos amb el consistori municipal el pròxim 16 d’agost

L’Ajuntament haurà invertit al final de 2017 prop de 400.000 euros en tres plans d’ocupació, que suposaran la contractació de 60 veïns


Els 19 veïns i veïnes que integraran el tercer Pla d’Ocupació Local (POL) d’aquest 2017, i que iniciaran els seus respectius contractes de quatre mesos de durada el pròxim 16 d’agost, s’han reunit hui divendres 30 de juny en l’edifici de l’ajuntament amb l’alcalde de la localitat, Toni González, i els tècnics de l’ADL i dels diferents departaments en els quals treballaran, per a conèixer la dinàmica del projecte i procedir a la selecció de les funcions concretes que exerciran.

Tal com va anunciar l’alcalde d’Almussafes durant la presentació dels pressupostos municipals de 2017, la inversió econòmica destinada a la creació d’ocupació suposaria aquest exercici una de les partides més importants. De fet, per a les diverses línies d’actuació del Pla Estratègic de Foment de l’Ocupació el consistori ha reservat més d’un milió d’euros durant el present exercici. D’aqueixa quantitat, prop de 400.000 euros s’estan utilitzant per a la posada en marza d’un total de tres Planes d’Ocupació Local (POL), gràcies als quals s’està donant l’oportunitat a 60 veïns amb dificultats per a la seua inserció laboral de formalitzar un contracte de treball de quatre mesos de durada.

A pesar que el segon d’aquests plans encara està en marxa, atès que els seus 20 treballadors continuaran en les àrees municipals assignades fins a finals del mes de juliol, el procés per a l’inici de la tercera de les tandes d’enguany ja s’ha iniciat. Després de la selecció dels seus participants, hui divendres 30 de juny els tècnics de l’Agència de Desenvolupament Local, així com els responsables dels departaments als quals s’incorporaran, s’han reunit amb ells per a explicar-los el funcionament del projecte i per a escollir, seguint l’ordre establit després de la baremació de les sol•licituds presentades, a quin lloc laboral els agradaria accedir.

“Seguim complint amb el nostre compromís de brindar als almussafenys la possibilitat de treballar, amb tot el que açò suposa per a les famílies els membres de les quals formen part del col•lectiu d’aturats de llarga durada”, destaca l’alcalde d’Almussafes i regidor d’Ocupació, Toni González, qui ha assistit a aquesta trobada per a donar-los l’enhorabona per haver sigut seleccionats i per a animar-los davant aquesta nova oportunitat.

Com ve ocorrent al llarg d’enguany, els treballadors d’aquest tercer POL, que s’incorporaran als seus llocs el pròxim 19 d’agost, es distribuiran en diferents departaments de l’Ajuntament. Tres d’ells desenvoluparan tasques de conserge, dos d’obrer oficial de primera, dos més d’obrer oficial de segona i un de peó de la construcció. A més, es cobriran vuit places de peó de neteja, dues de jardineria, una d’auxiliar administratiu i una de pintor oficial de primera.

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ