ESPORTS

Almussafes tria a la mascota del XVI Mes de l’Esport de la localitat

Un total de 307 escolars del municipi han participat en el XIII Concurs de Dibuix Troba la Mascota del Mes de l’Esport, 99 més que en 2016

Des del 27 de maig i fins al 30 de juny, s’exposaran totes les creacions presentades en la sala de reunions del Pavelló Poliesportiu Municipal


El dibuix presentat per la jove Maria España ha sigut el guanyador del XIII Concurs Troba la Mascota del Mes de l’Esport d’Almussafes, iniciativa que se celebrarà durant tot el mes de juny. El Consell Municipal d’Esports considera que la seua creació és la que ha d’il•lustrar el programa d’activitats que l’Ajuntament de la localitat i les associacions esportives desenvoluparan per a promoure l’activitat física entre els veïns d’Almussafes. Els premis es lliuraran el pròxim dissabte 27 de maig durant l’acte d’inauguració oficial que es durà a terme en el Parc Central.

El Consell Municipal d’Esports d’Almussafes (CME) va triar en la seua última reunió als guanyadors del XIII Concurs de Dibuix Troba la Mascota del Mes de l’Esport, amb el qual es pretén involucrar als més xicotets en els actes que l’Ajuntament i les diferents entitats esportives situades en la localitat desenvoluparan el pròxim mes de juny per a promoure l’activitat física entre els veïns.

“Un any més posem en marxa aquesta iniciativa amb la qual pensem que impliquem de forma molt directa als més joves del municipi en el Mes de l’Esport i, a més, a través d’un sistema amb el qual poden donar regna solta a la seua creativitat i aportar aqueix punt de vista de les coses tan especial i que només els xiquets saben imprimir-li al que fan”, destaca el regidor d’Esports”, Pau Bosch.

 
Guanyadors del concurs
 
Entre els 307 dibuixos presentats en aquesta última edició, que suposen un total de 99 més que els que van participar en la convocatòria de 2016, el CME ha decidit que la creació que il•lustrarà tota la imatge visual relacionada amb aquest esdeveniment que porta realitzant-se des de fa 16 anys, i que inclou fullets, cartells i samarretes, siga l’elaborada per la jove Maria España Alepuz, de tercer de primària. Ella ha sigut la que ha obtingut un major nombre de vots, la qual cosa la converteix en la guanyadora. En el lliurament de guardons rebrà com recompensa una bicicleta i un lot de material esportiu.

El segon premi ha recaigut en Natalia Sánchez Guzmán, també del tercer curs de primària. Finalment, la tercera posició ha sigut para Andreu Sáez Taberner. Tots dos rebran també com a regal un lot de material esportiu. Al costat d’ells tres, s’han concedit una sèrie de accèssits. En la categoria de primer cicle es reconeix el mèrit de Natalia Pedrón, Yosune Mejía, Marta Tornero i Estefanía Asins. En segon cicle s’ha valorat l’esforç de Gema España, Dídac Hernández, Roser Sanz i Cintia Cárcel. Finalment, en tercer cicle el jurat ha destacat els treballs presentats per Edurne López, Aroa Guill i Joan Gallart. Les 307 obres que han participat estaran exposades en el Pavelló Poliesportiu Municipal des del 27 de maig i fins el 30 de juny, perquè tots els veïns puguen gaudir-les.

Tal com s’arreplegava en les bases, podien participar tots els alumnes dels centres educatius i entitats esportives d’Almussafes així com els empadronats en el municipi que cursen estudis de primària i secundària. La presentació dels dibuixos, que havien de mesurar 15×21 cm. com a mínim i 29,7×21 cm. com a màxim, podien lliurar-se en el Pavelló Poliesportiu Municipal i en el Centre d’Informació Juvenil del 6 de febrer al 22 de març.

Els premis es repartiran durant l’acte oficial d’inauguració del XVI Mes de l’Esport de la localitat, que se celebrarà el pròxim dissabte 27 de maig en el Parc Central, on es desenvoluparà una gran festa amb diverses activitats d’animació infantil i en la qual podran participar tots aquells menors que ho desitgen. Durant la mateixa, es procedirà al repartiment de les samarretes commemoratives, que portaran serigrafiat el dibuix guanyador, i refrescs per a tots els assistents.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES