CULTURA

Almussafes se suma a la commemoració del Dia Nacional de les Llengües de Signes

L’entitat local Almussord ha instal·lat este matí una taula informativa en el parc Central per a promoure els seus tallers i l’ús de l’alfabet dactilològic


El col·lectiu de sords almussafeny, Almussord, ha celebrat este matí el Dia Nacional de les Llengües de Signes. A partir de les 11 hores, els ciutadans s’han acostat fins a la taula informativa que ha preparat l’agrupació amb la col·laboració del consistori muncipal.

L’objectiu de la iniciativa ha sigut reivindicar el valor d’este vehicle d’expressió com un instrument que garantix la llibertat, l’equitat i la inclusió de les persones sordes en la societat.

En esta ocasió, els integrants d’Almussord s’han unit a la campanya “Et regale un signe”, per mitjà de la qual han ensenyat als interessats una paraula a l’atzar en llengua de signes, i a més han obsequiat els veïns amb adhesius commemoratius.

El col·lectiu també ha presentat els tallers i actes simbòlics programats per a esta edició, tots ells emmarcats en este 14 de juny, declarat Dia Nacional de les Llengües de Signes Espanyoles en el desé aniversari del seu reconeixement legal.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES