MANTENIMENT i NETEJA

Almussafes repara asfaltat, goteres i senyalització vertical

La neteja i el manteniment dels espais públics continua sent “una prioritat” per a l’executiu local


Les brigades de manteniment i neteja de l’Ajuntament d’Almussafes, ara amb el suport de les persones empleades gràcies al nou Pla d’Ocupació Local i als programes Emcorp, Empuju i Emcuju, han dut a terme els últims dies destacades intervencions en els espais públics del terme municipal de la població.

Entre altres tasques, el personal del consistori ha netejat i reparat el canal d’aigües pluvials en el polígon industrial, ha arreglat el pal de la llum de Protecció Civil i ha esmenat problemes de goteres en l’edifici de l’Ajuntament. A més, també ha reparat canaletes i embornals en el nucli urbà, sots en l’asfaltat i elements de la senyalització vertical. Finalment, l’equip de manteniment ha col·locat paviment en una de les voreres del Polígon Industrial Nord.

Per a l’executiu municipal constitueix “una prioritat continuar actuant de manera ràpida en aquests punts per a garantir la seguretat i l’estètica i evitar que la deterioració de l’espai públic es convertisca en un problema per a la ciutadania”, assegura el regidor d’Obres i Serveis, Jaime Wic.