FESTES

Almussafes presenta hui oficialment a la seua Reina de les Festes 2018, María Pilar Revert

En l’acte, en el qual també s’inaugurarà oficialment el període festiu, estarà acompanyada per les integrants de la seua Cort d’honor

En finalitzar la cerimònia, s’oferirà al públic assistent l’espectacle musical ‘Acrobatic Dance’, amb artistes del Circ del Sol


Hui, divendres 6 de juliol, Almussafes obri oficialment les seues Festes amb la celebració de la tradicional presentació de la Reina de les Festes, càrrec per al qual va ser triada per sorteig el passat mes de maig María Pilar Revert Soriano. La jove, que representa a la Falla Primitiva, prendrà el relleu de la màxima representant de les festes de 2017, María Gil Soldevilla, en un acte en el qual estarà acompanyada per les integrants de la seua Cort d’Honor. La vetlada es tancarà amb la representació de l’espectacle musical ‘Acrobatic Dance’.

Malgrat que algunes de les iniciatives ja han anat desenvolupant-se durant les últimes setmanes, hui, divendres 6 de juliol, Almussafes inicia oficialment les seues festes patronals amb la celebració de l’acte de presentació de la Reina de les Festes 2018, càrrec que enguany ha recaigut per sorteig en la jove María Pilar Revert Soriano, representant de la Falla Primitiva.

En la cerimònia, que se celebrarà en el pati del CEIP Almassaf a partir de les 23 hores, la màxima representant de les festes de l’any passat, María Gil Soldevilla, cedirà el testimoni a Revert amb la imposició de la corresponent banda.

Posteriorment, la nova Reina de les Festes rebrà en l’escenari a la seua Cort d’Honor, composta en aquesta ocasió per Naira Baixauli Garcerán (Falla La Torre), Mar Benavent Grau (Almussafes Club de Futbol), Elena Grau Luz (Club Esportiu Gimnàstica Almussafes) i Selena Marí Zanón (Club de Bàsquet Almussfes).

L’alcalde d’Almussafes aprofitarà l’acte per a animar a la ciutadania a involucrar-se en l’agenda festiva, “creada en col·laboració amb el teixit associatiu per a compartir espais on trobar-nos en la nostra diversitat i dedicar temps de qualitat a mostrar els nostres valors i tradicions en un ambient de convivència i diversió”.

Com a colofó a la vetlada, en finalitzar l’acte s’oferirà a la ciutadania assistent l’espectacle musical ‘Acrobatic Dance’, en el qual actuaran Mireia Ortiz, l’única espanyola que ha cantat al costat de Withney Houston, i un equip acrobàtic integrat per artistes del Circ del Sol.

Els seus promotors el qualifiquen com a “dinàmic, sorprenent i carregat d’impactes visuals i de moments màgics”, per la qual cosa l’alcalde, Toni González, considera que serà “la guinda perfecta per a l’obertura oficial del calendari de festes organitzades en honor als patrons de la localitat, la Santíssima Creu i Sant Bertomeu, i que des de l’equip de govern esperem que siguen del grat de tota la ciutadania”.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES