EDUCACIÓ

Almussafes oferirà la formació per a accedir als certificats de professionalitat

Dimarts que ve 12 de setembre s’oferirà una reunió informativa i d’assessorament dirigida als interessats

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de la localitat ha aconseguit l’homologació de les aules


Dimarts que ve 12 de setembre, a les 16:30 hores en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Almussafes, se celebrarà una reunió informativa i d’assessorament per a explicar als veïns i veïnes de la localitat la nova normativa referent als Certificats de Professionalitat del SERVEF, atés que amb l’arribada del curs 2017-2018 el consistori municipal oferirà als interessats la formació necessària per a poder accedir als mateixos.

L’Ajuntament d’Almussafes continua ampliant la seua oferta formativa vinculada a la millora de les possibilitats d’inserció laboral. En este sentit, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de la localitat ha confirmat que a partir de setembre oferirà per primera vegada als veïns i veïnes la formació que facilita l’accés als Certificats de Professionalitat dels nivells 2 i 3. Estos cursos, que impartix el Servici Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), són la manera d’obtindre els títols de Formació Professional alternativa al sistema educatiu ordinari.

Per a accedir als mateixos, és necessari acreditar el corresponent nivell per mitjà de títols acadèmics obtinguts en instituts de secundària o a través de les proves d’avaluació que es realitzen prèviament a l’admissió per a realitzar estos mòduls formatius, i que són per a les que l’escola d’adults formarà amb l’inici del nou curs 2017-2018.

“L’Ajuntament d’Almussafes continua bolcat en la promoció professional dels seus ciutadans i en el seu interés per ampliar les seues possibilitats d’inserció laboral oferix estos tallers amb què posem a la seua disposició la formació necessària per a facilitar l’accés a estos certificats”, assenyala l’alcalde d’Almussafes i regidor d’Ocupació, Toni González.

Per a oferir tota la informació disponible sobre esta nova iniciativa, impulsada de manera conjunta per les àrees d’Ocupació i Educació, l’Ajuntament convoca una reunió d’assessorament, que se celebrarà dimarts que ve 12 de setembre a les 16:30 hores en l’esmentada infraestructura pública i on els i les almussafenses, a més de conéixer les seues diverses opcions, podran resoldre tots els seus dubtes.

Este mateix mes d’agost, el centre va obtindre l’homologació necessària per a poder impartir accions formatives de certificats professionals, “un nou avanç en el nostre interés per posar a disposició dels ciutadans totes les ferramentes necessàries per a millorar les seues possibilitats de trobar treball”, assenyala González. Per a la regidora del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, Teresa Iborra, “la preparació per a l’accés a esta formació constituïx per a nosaltres un primer pas molt important que esperem siga ben rebut”.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES