NOTÍCIES

Almussafes marxa a favor de l’alzheimer

La primera edició de la Marxa Solidària se celebrarà dissabte que ve 28 d’octubre

AFABALS organitza esta caminada popular per a sensibilitzar a la societat i recaptar fons


Per primera vegada, la localitat d’Almussafes acollirà una marxa solidària a benefici de l’alzheimer. La cita esportiva, convocada des de l’Associació de Familiars de persones amb Alzheimer de Benifaió, Almussafes i Sollana (AFABALS) en col•laboració amb l’Ajuntament d’Almussafes, s’ha fixat per a dissabte que ve 28 d’octubre, a les 10.30 hores. El passeig del parc Central, enfront de la Casa Consistorial, ha sigut el punt triat per a la concentració dels veïns i veïnes que se sumixen a la prova. Les persones interessades a participar, poden formalitzar la inscripció en el Departament de Benestar Social d’Almussafes i també en el propi Centre d’Estimulació La Llimera de Benifaió. Des de l’organització s’ha establit un donatiu de 3 euros per persona per a col•laborar en la caminada, que recorrerà un itinerari urbà d’uns 3 quilòmetres.

Tan sols queden quinze dies per a donar la benvinguda a la I Marxa Solidària a benefici de l’Alzheimer a Almussafes. Des de l’Ajuntament s’està coordinant junt amb l’entitat organitzadora AFABALS tot l’operatiu d’esta iniciativa que unix esport i solidaritat. “L’objectiu és donar visibilitat i sensibilitzar a tota la societat de la realitat d’este col•lectiu”, destaquen des de l’organització.

Les persones interessades a sumar-se a la caminada popular poden formalitzar la corresponent inscripció prèvia en el Departament de Benestar Social i també en el Centre d’Estimulació la Llimera, seu on l’associació desenrotlla els seus distints programes d’estimulació i millora de la qualitat de vida dels afectats per esta malaltia

El període d’inscripció es mantindrà obert fins a la mateixa jornada de celebració de la marxa, el dissabte 28 d’octubre, encara que des de l’entitat també s’anuncien uns dies concrets per a apuntar-se en dos localitzacions diferents d’Almussafes. En concret, el 26 d’octubre, de 17 a 19 hores, es podrà realitzar en el Centre Cultural i el 24 d’octubre al matí, en el Mercat Municipal. S’ha establit un preu de 3 euros per a solidaritzar-se amb la iniciativa, a més de poder adquirir camisetes a 2 euros i inclús motxilles, pel mateix import. “La recaptació obtinguda amb este projecte servirà per a l’adquisició de materials i ajudes tècniques que milloren la qualitat de vida dels usuaris del nostre centre”, postil•len des d’AFABALS.

L’edifici consistorial d’Almussafes serà el punt d’eixida i arribada de la caminada solidària, en la que poden participar veïns i veïnes de totes les edats i per a la que s’ha marcat un itinerari completament urbà de 3 quilòmetres de distància.

Des de l’ajuntament s’estan organitzant una sèrie d’activitats lúdiques i d’animació, que tindran lloc en l’Àgora del Parc Central i que serviran per a clausurar oficialment la iniciativa benèfica.

Categorías:NOTÍCIES, SOCIETAT