CULTURA I IGUALTAT

Almussafes ja té imatge per a la seua VII Setmana per la Igualtat

El jurat tria el treball de Jordi Vila Alepuz, de Sollana, com a guanyador del XII Concurs de Cartells ‘8 de Març. Dia Internacional de la Dona’

Enguany s’han presentat a la convocatòria un total de 39 creacions de 33 autors i autores diferents


Almussafes ja té imatge per a la seua VII Setmana per la Igualtat

Jordi Vila Alepuz, de Sollana i estudiant de l’IES Almussafes, ha sigut el guanyador del XII Concurs de Cartells ‘8 de Març. Dia Internacional de la Dona’ impulsat per l’Ajuntament d’Almussafes, per la qual cosa el seu treball s’utilitzarà per a anunciar l’agenda d’activitats programades per a commemorar la VII Setmana per la Igualtat de la població. El primer lloc en l’apartat local ha sigut per a Pau Martínez Arbona. Tots dos rebran 300 euros com a premi. La regidora de Polítiques d’Igualtat, Belén Godoy, posa en relleu que “un any més hem buscat ajuda i la resposta per part de la ciutadania ha sigut excel·lent”. La convocatòria ha reunit un total de 39 cartells de 33 autors i autores diferents.

El Concurs de Cartells ‘8 de Març. Dia Internacional de la Dona’ organitzat per l’Ajuntament d’Almussafes ja té guanyador de la seua dotzena edició: Jordi Vila Alepuz, de Sollana. “Un any més hem buscat ajuda i la resposta per part de la ciutadania ha sigut excel·lent. El nivell era bastant elevat i això és conseqüència del talent existent i també de les ganes de col·laborar amb la difusió del missatge d’igualtat que volem transmetre amb la programació que es desenvoluparà amb motiu del Dia Internacional de la Dona”, explica la regidora de Polítiques d’Igualtat, Belén Godoy.

El jurat, presidit per ella mateixa, i format per la regidora d’Urbanisme i Medi Ambient, Davinia Calatayud, la tècnica de Comunicació del Consistori, les professores dels tallers municipals de ceràmica i pintura i un funcionari del Departament de Benestar Social, es va reunir l passat dilluns 21 de febrer a la vesprada per a analitzar els 39 treballs de 33 artistes diferents presentats al certamen, tots ells amb edats compreses entre els 16 i els 68 anys.

El cartell presentat per l’almussafeny Pau Martínez Arbona s’ha alçat amb el premi al Millor Cartell Local, guardó que únicament es concedia si el primer classificat no era veí o veïna de la població. Tant Jordi Vila com Pau Martínez rebran com recompensa un xec valorat en 300 euros. Per part seua, Juan Diego Ingelmo Benavente, de Borriana, ha obtingut la segona plaça, mentre que Bàrbara Folch Blasco, d’Almussafes, s’ha quedat amb la tercera. Precisament, Juan Diego Ingelmo va guanyar la convocatòria de 2020 i Bàrbara Folch va aconseguir eixe mateix any la victòria en l’apartat local.

Aquesta edició del concurs ha sigut la que ha registrat un major nombre de participants d’Almussafes. Dels 33 autors i autores, 18 són escolars de l’IES de la localitat i gran part de la resta residents en el municipi, encara que també han competit persones de Benifaió, Sollana i Alginet.

Bases

Per a participar calia ser major de 16 anys i presentar els cartells fins al 16 de febrer en el Centre Cultural. Cada participant podia presentar un màxim de 3 dissenys, en els quals quedara reflectida la reivindicació del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Els pòsters havien d’estar confeccionats en grandària A3 vertical i mitjançant qualsevol tècnica o procediment, sempre que fora susceptible la seua reproducció per mitjans tècnics normals.