FESTES

Almussafes ja està en Falles

La Junta Local Fallera, que integra a les tres comissions, va celebrar la Crida ahir diumenge 24 de febrer, en el Parc Central

El col·lectiu faller invita la població a participar de totes les activitats que es duran a terme fins al pròxim 19 de març


Ahir, diumenge 24 de febrer, a partir de les 12 hores es van celebrar la Crida Fallera, amb la que es dóna la benvinguda als actes que la Junta Local Fallera i les tres comissions del municipi realitzaran fins al pròxim 19 de març, Dia de Sant Josep. Les tres falleres majors i la presidenta de la Junta Local Fallera van realitzar una crida perquè la ciutadania visca amb intensitat estos dies i gaudi de les falles junt amb ells.

Fidels a la tradició establida ja fa uns anys, la Junta Local Fallera (JLF) d’Almussafes, comité en què estan representades les tres entitats dedicades a esta festa, va reunir ahir diumenge 24 de febrer a les 13 hores en el Parc Central del municipi a centenars de fallers i ciutadans per a dur a terme el primer dels actes oficials de les falles 2019.

L’acte es va obrir a les 12 hores amb la cercavila en què estaven representades les Falles Primitiva, Mig Camí i La Torre, acompanyades per una gran quantitat dels fallers i falleres que les formen, a més de la ciutadania que es va sumar a la festa, finalitzant el mateix amb l’arribada al Parc Central, lloc oficial on es va exercir l’activitat i es va iniciar oficialment el calendari faller d’Almussafes.

L’escenari col·locat enfront de la casa consistorial va ser el lloc des del que els representants de les falles a Almussafes van fer una crida pública a la ciutadania perquè visquen amb intensitat, emoció, camaraderia i responsabilitat tots els actes programats per les tres comissions fins a dilluns que ve 19 de març, festivitat de Sant Josep.

Durant la mateixa, la presidenta de la JLF, Blanca Albors, i les falleres majors de la localitat, Laura Sabater (Falla Primitiva), Dalya Rios (Falla Mig Camí) i Ana Hernández (Falla La Torre), van ser les responsables de realitzar els distints parlaments, en els quals van convidar a tota la ciutadania a viure les falles, amb entusiasme i il·lusió. A més, van incidir en l’alegria que suposa tornar a tindre l’oportunitat de disfrutar junts d’uns dies únics per a tots els amants de les tradicions i la cultura valenciana.

La pròxima activitat, la Cavalcada, es durà a terme este mateix dissabte 2 de març a partir de les 17 hores, una activitat que, per segon any consecutiu, premiarà la millor disfressa, el millor ball i la millor carrossa amb premis de 150 euros per categoria, fomentant així la participació de la gent en este segon acte oficial de les falles 2019.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES