EDUCACIÓ

Almussafes fomenta la conciliació familiar amb l’Escola de Pasqua 2022

L’Ajuntament convoca aquesta activitat, que estarà activa els dies 19, 20, 21, 22 i 25 d’abril de 8:00 a 14:00 hores

Les inscripcions, que són gratuïtes, comencen el 5 d’abril en el Centre Cultural, el Centre d’Informació Juvenil i el Pavelló Poliesportiu


Almussafes fomenta la conciliació familiar amb l’Escola de Pasqua 2022

L’Ajuntament d’Almussafes posa en marxa l’Escola de Pasqua 2022 per a l’alumnat d’entre 3 i 12 anys dels Col·legis d’Educació Infantil i Primària Pontet i Almassaf. Serà gratuïta i es desenvoluparà els dies 19, 20, 21, 22 i 25 d’abril de 8:00 a 14:00 hores. Les inscripcions arranquen el 5 d’abril per a les persones empadronades i el 12 del mateix mes per a les no empadronades. “La conciliació és fonamental perquè les famílies puguen desenvolupar-se dignament i, en eixe sentit, tots els plans que vagen en eixa direcció tindran el nostre suport”, afirma el regidor d’Educació, Pau Bosch, sobre aquesta iniciativa finançada amb càrrec a la subvenció rebuda pel consistori municipal per part del Ministeri d’Igualtat dins del Pla Corresponsables.

L’alumnat d’entre 3 i 12 anys dels CEIP Pontet i Almassaf d’Almussafes podran participar els dies 19, 20, 21, 22 i 25 d’abril a l’Escola de Pasqua 2022. L’Ajuntament de la localitat impulsa aquesta iniciativa amb l’objectiu de col·laborar amb les famílies en la criança dels seus fills i filles.

“Si durant les jornades lectives és important per a alguns pares i mares disposar d’un servei de ludoteca per a atendre els seus xiquets i xiquetes, més ho és en els dies de vacances, ja que el nombre d’hores lliures dels i les menors és superior i no sempre es compta amb persones pròximes amb les quals deixar-los ni amb la possibilitat d’abonar el cost d’una acadèmia d’estudis o d’una cuidadora o cuidador professional”, explica el regidor d’Educació, Pau Bosch.

Aquest servei gratuït, que forma part del projecte de ludoteca escolar iniciat recentment gràcies a una subvenció concedida pel Ministeri d’Igualtat dins del Pla Corresponsables i en col·laboració també amb la Generalitat Valenciana, estarà disponible els dies indicats de 8:00 a 14:00 hores. De la seua gestió s’encarregaran professionals de l’àmbit de l’Educació.

Per a les persones empadronades, les inscripcions estaran obertes des del 5 d’abril i per a les no empadronades des del dia 12 del mateix mes, en tots dos casos en el Centre Cultural, el Centre d’Informació Juvenil i el Pavelló Poliesportiu Municipal.

Durant eixa setmana es proposaran diferents dinàmiques per a treballar valors i es reservarà un temps per al joc lliure. “Ho plantegem com una escola d’estiu, però adaptada a les circumstàncies d’aquesta època de l’any. La conciliació és fonamental perquè les famílies puguen desenvolupar-se dignament i, en eixe sentit, tots els plans que vagen en eixa direcció tindran el nostre suport”, assegura l’edil.