IGUALTAT

Almussafes demana la igualtat real en el 8M


La ciutadania d’Almussafes s’ha sumat, un any més, a l’acte públic commemoratiu del Dia Internacional de la Dona 2018, amb el qual l’executiu local tanca l’agenda d’activitats reivindicatives que este 2019 han dotat de contingut la IV Setmana per la Igualtat.

El parc Central, just enfront de la Casa Consistorial, ha sigut novament el punt triat per a la concentració i la lectura pública del Dia 8 de Març.

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Davinia Calatayud, ha inaugurat la celebració, a les 13 hores, amb la Declaració Institucional redactada des de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, per a reivindicar, denunciar i reflexionar sobre la violència masclista i les discriminacions que les dones continuen patint per a accedir, en igualtat, al treball, a l’educació o a la sanitat.

A continuació, ha sigut Alicia Benavent, presidenta de l’Associació de Dones Progressistes i organitzadora de la iniciativa, l’encarregada de llegir el manifest de l’ONU, amb el que es promou la igualtat entre hòmens i dones i que enguany ha esgrimit el lema “Pensem en igualtat, contruimos amb intel·ligència , innovem per al canvi”.

Categorías:IGUALTAT, NOTÍCIES