FESTES

Almussafes compleix amb la seua tradicional desfilada de Moros i Cristians

L’acte, celebrat el passat dissabte 8 de juliol a la vesprada, va recórrer els principals carrers de la localitat

A més de les comparses Alí Ben Bufat, Clavariesses 2017 i Reina de les Festes i Cort d’Honor, va participar com a convidats “Els Caimans” de Xixona


Les tradicions constitueixen un vessant molt destacat del calendari festiu d’Almussafes per a aquest mes de juliol. La desfilada de moros i cristians, que cada any des de fa quasi quaranta inunda els carrers de la localitat de vistositat i música, és una bona prova d’això. El passat dissabte 8 de juliol a la vesprada, les comparses van tornar a vestir-se amb la seua cuidada i cridanera indumentària per a recórrer les principals vies del municipi al ritme de les marxes dels autors més destacats.

En aquesta edició van participar les comparses mores Alí Ben Bufat, la de les Clavariesses 2017 i, en qualitat de convidada, va estar també present la comparsa “Els Caimans”, de Xixona. L’esquadra cristiana composta per la Reina de les Festes, la seua Cort d’Honor i els acompanyants va tancar la comitiva acompanyada de la banda de la Societat Musical Lira Almussafense. Per la seua banda, i obrint la desfilada, van estar el grup de tabal i dolçaina de la Colla d’Al-mansaf i el Grup de Dansa del Ventre i Bollywood.

A partir de les 20 hores, els participants van realitzar un itinerari que va començar al costat de la reguarda de la Policia Local i que va recórrer les principals vies del nucli urbà. El recorregut va incloure els carrers Major i Castell, la Plaça del Mercat, els carrers Santa Ana, Literat Azorín i Ausiàs March i el Passeig del Parc per a acabar en l’Avinguda Paral·lel.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES