MEDI AMBIENT

Almussafes commemora el Dia de l’Arbre 2017 amb iniciatives que inclouen la replantació


Emmarcades en la celebració del Dia de l’Arbre demà dimarts, 31 de gener, l’Ajuntament d’Almussafes va desenrotllar, ahir diumenge dia 29, diferents activitats a fi d’afavorir la conscienciació mediambiental i la preservació de l’entorn. A partir de les 12 hores del matí el parc Central va acollir distints tallers infantils i es van repartir 800 varietats arbòries mediterrànies (carrasques, savines, roures de fulla xicoteta i fleixos) entre els veïns. A més, es va preparar una gymcana sobre l’arbre pensada per al gaudi dels xiquets. Les edils de Medi Ambient i Joventut, Teresa Iborra i Davinia Calatayud, van estar presents en la jornada.

Els actes commemoratius del Dia de l’Arbre organitzats pels consistoris de la comarca, entre ells el d’Almussafes, també han potenciat la reforestació dels termes municipals i les seues zones verdes. De fet, demà dimarts els alumnes de cinqué i sisé dels col•legis Almassaf i Pontet es donaran cita al parc Rural de la localitat per a contribuir a la seua replantació.

Des de l’ajuntament, la Regidoria de Medi Ambient s’ha fixat com a principal objectiu per a este exercici l’organització de propostes atractives que contribuïsquen a millorar l’educació mediambiental dels ciutadans i que, com assegura l’edil responsable, “ajuden a modificar les actituds i els pensaments que destruïxen a poc a poc el planeta i afavorixen l’avanç del canvi climàtic”.

Categorías:MEDI AMBIENT, NOTÍCIES