MEDI AMBIENT

Almussafes celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

Entre les activitats programades des de la Regidoria de Medi Ambient destaca el taller de confecció de titelles sostenibles

“Hi ha Roba Estesa” és el títol de l’activitat per a públic familiar, que se celebrarà dissabte que ve 9 de juny en el Parc Central


Les famílies d’Almussafes, i especialment els més menuts de la casa, tenen una cita amb la sostenibilitat, dissabte que ve en el Parc Central, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Entre les 11.30 i les 13.30 hores, aquelles persones que s’acosten fins a l’estand d’Humana Fundación Pueblo para Pueblo, podran participar en un taller de sensibilització sobre la importància de la prevenció de residus i la reutilització del tèxtil usat i la seua relació directa amb la la protecció del medi ambient i la cooperació al desenrotllament.

La iniciativa, que porta per títol “Hi ha Roba Estesa”, consistirà en l’elaboració d’originals manualitats, com son els titelles sostenibles, a partir de material reutilitzat que estarà disponible en el propi taller: botons, llana, retalls de tela, calcetins. “Animem als més xicotets de la casa a sumar-se a esta divertida activitat amb què aconseguirem convertir un residu en un recurs, donant-li així una segona vida i apostant per la protecció del nostre planeta”, explica la regidora de Medi Ambient, Teresa Iborra.

El taller forma part del programa de sensibilització d’Humana i és un complement a la tasca d’arreplega de tèxtil usat. La Fundació compta amb huit contenidors en el municipi, en els quals es deposita la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no s’utilitzen i als que Humana dóna una segona vida. L’any passat Humana va recuperar quasi 30 tones de tèxtil usat a Almussafes, xifra que confirma la confiança de la ciutadania per un model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social.

Categorías:MEDI AMBIENT, NOTÍCIES