ESPORTS

Almussafes acull huí les finals del Diputació de Frontó Parelles entre setmana

La 34 edició del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles, trofeu Diputació de Valencia, viurà huí per la vesprada les seues últimes partides, corresponents a les finals de la competició entre setmana


Almussafes acull huí les finals del Diputació de Frontó Parelles entre setmana

Cal recordar que les partides tenen l’aforament complet, ja que hi ha màxim de públic en les finals de frontó. A les 18:00 hores començarà huí la primera de les finals de la última jornada del torneig en el frontó ‘Jose Ventura’ d’Almussafes. Correspondrà a la final de la tercera categoria, on s’enfrontaran els equips d’Elèctrica Vinalesa B i Carraixet Tavernes Blanques A. A continuació, sobre les 19:30 hores, es disputarà la partida corresponent a la divisió de plata, on els protagonistes seran l’Almussafes A i el Caixa Popular Pobla Vallbona A.

Per últim, i com a colofó de la present edició del campionat, a les 21:00 hores tindrà lloc la final de primera entre setmana. En la mateixa tornarà a participar l’Autos Meliana A, vigent campió del torneig, i que comptarà de nou amb Boni i Guillem com a integrants. Els campions del 2020 s’enfrontaran amb el Pelayo de Valencia A, que forma amb Pedro i Pablo Salvador com a rest i punter. Una gran partida, on jugaran dos experimentats jugadors exprofessionals del trinquet com son Boni i Pedro, i que de segur oferiran grans jugades als presents.

Amb aquestes finals es completa una competició que va arrancar en el mes d’abril. I que ha comptat amb participació de les tres províncies, amb 64 equips representants de més de 30 clubs. Es manté la bona salut de la modalitat de les tres parets, que ara arranca una nova competició, el Campionat de Frontó Individual al 4 i mig.