ESPORTS

Almussafes acull aquest diumenge 17 de febrer el Campionat Provincial d’Escacs per Edats

Al voltant de 60 participants formaran part d’aquestes proves, que es desenvoluparan de 10 a 18 hores en el Pavelló Poliesportiu Municipal

La Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana organitza aquest torneig en col·laboració amb l’Ajuntament i el recentment creat club local


 

El Campionat Provincial d’Escacs per Edats se celebrarà per primera vegada aquest diumenge 17 de febrer a Almussafes. L’Ajuntament de la localitat ha arribat a un acord amb la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana per a cedir el Pavelló Poliesportiu Municipal per al desenvolupament d’aquesta important convocatòria, en la qual també col·labora el recentment creat Club d’Escacs d’Almussafes. Les proves es disputaran entre les 10 i les 18 hores i està previst que el lliurament de trofeus comence a les 18.15 hores. El regidor d’Esports, Pau Bosch, que estarà present en la clausura de l’esdeveniment, anima a tota la ciutadania a acostar-se al recinte per a conéixer de prop aquesta disciplina.

Aquest diumenge 17 de febrer, el Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes acollirà el Campionat Provincial d’Escacs per Edats organitzat per la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana. Al voltant de 60 persones participaran en aquestes proves per a determinar qui aconsegueix véncer als seus rivals en les cinc categories de competició: Sub 18, Sub 12, Sub 10 i Sub 8.

Les partides es desenvoluparan de 10 a 13 hores i de 15.30 a 18 hores en el citat recinte públic de la població, mentre que el lliurament de premis, al qual està previst que assistisquen representants de la federació i el regidor d’Esports, Pau Bosch, està programada per a les 18.15 hores, posant així el punt i final a la jornada.

L’Ajuntament d’Almussafes, que porta organitzant oberts, tornejos i cursos d’aquesta disciplina des de fa més de vint anys, col·labora en l’organització d’aquest important esdeveniment al costat del recentment creat Club d’Escacs d’Almussafes, sent aquesta destacada cita la primera en la qual prendran part com a entitat legalment constituïda.

“Del 20 d’abril al 6 de juliol de l’any passat, el consistori municipal ja es va involucrar a l’Escola Itinerant d’Escacs de la Diputació de València, i ara l’executiu municipal fa un pas més en el seu suport a aquesta activitat amb la qual està comprovat que s’afavoreix el desenvolupament de les habilitats mentals, es fomenten els aspectes intel·lectuals i recreatius, es millora la memòria i es potencia la creativitat, entre altres beneficis”, assenyala el regidor d’Esports, Pau Bosch, qui anima a la ciutadania “a acudir al pavelló per a gaudir de l’ambient i conéixer de prop aquest món”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES