ASSOCIACIONS

Afabals recapta 1.160 euros a Almussafes en una marxa solidària

L’associació busca donar visibilitat a l’alzheimer i incrementar els seus fons per al desenvolupament de les seues activitats

Aquest 2019 l’entitat, que atén persones de Benifaió, Almussafes i Sollana, celebra el seu quinzé aniversari


El passat dissabte 6 d’abril a les 10 hores, l’Associació de familiars de persones amb Alzheimer i altres malalties de Benifaió, Almussafes i Sollana (Afabals) va celebrar a Almussafes una marxa solidària amb la qual l’entitat va recaptar 1.160 euros per a impulsar les activitats que realitza en el Centre d’Estimulació La Llimera de Benifaió.

El Parc Central de la localitat va acollir l’eixida i arribada del recorregut, que es va desenvolupar per dins del nucli urbà del municipi. Desenes de persones van col·laborar en aquesta causa solidària, tant amb la compra de tiquets com amb l’adquisició de samarretes o motxilles commemoratives.

Afabals celebra aquest 2019 el seu quinzé aniversari i per a commemorar aquests tres lustres de trajectòria el passat 15 de març l’associació va inaugurar una exposició fotogràfica en el ‘hall del Centre Cultural en la qual es va donar visibilitat a les persones usuàries i a les activitats que duu a terme amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida.