CELEBRACIONS

AECAL Almussafes lliura els 3.000 euros del ‘Super Premi 2019’

Carmen Capella va rebre els vals de 60 euros que podrà canviar fins a final d’any en un acte celebrat el divendres 8 de novembre

 

Un Ford Mustang va traslladar l’agraciada en l’inici del recorregut pels establiments del centre de la localitat


L’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes (AECAL) va entregar el passat divendres 8 de novembre a les 17 hores el ‘Super Premi 2019’, un xec valorat en més de 3.000 euros que, mitjançant el sorteig realitzat el dilluns 4 de novembre, va ser concedit a l’almussafenya Carmen Capella Miralles. L’agraciada en aquesta nova campanya de foment del comerç de proximitat va poder començar en eixe mateix moment a canviar els vals de 60 euros que componen el guardó, sent eixa la quantitat màxima que podrà pagar amb ells en cada establiment associat. Durant la vesprada va comptar amb un Ford Mustang per a realitzar el seu desplaçament per algunes de les botigues, la qual cosa va convertir a Carmen en protagonista d’una campanya que, tal com afirma l’edil de Comerç, Alex Fuentes, “ha ajudat a continuar posant sobre la taula els avantatges d’apostar per les compres de proximitat”.

Carmen Capella Miralles, l’almussafenya guanyadora del ‘Super Premi 2019’ concedit per l’Associació d’Empresaris i Comerciants de la localitat (AECAL) en la seua nova campanya de promoció de les compres en establiments de proximitat, ja ha començat a gastar els 3.000 euros concedits en el sorteig. L’afortunada haurà de canviar els vals de 60 euros, un per cada local associat, abans de final d’any.

Encara que aquesta campanya de foment del comerç es convoca des de fa diversos anys, per primera vegada aquesta quantitat de diners s’ha adjudicat a una sola persona, una mesura amb la qual el col·lectiu d’empresaris volia augmentar la participació de la ciutadania i l’expectació social entorn a l’esdeveniment. De fet, per a dotar a la iniciativa d’una major repercussió pública, el passat divendres 8 de novembre es va dur a terme un acte a les portes de l’edifici de l’Ajuntament.

En ell, la junta directiva d’AECAL, presidida per Borja Ginés,  i el regidor de Comerç, Alex Fuentes, van entregar a Carmen davant la presència del públic assistent un xec simbòlic de grans dimensions al costat del qual es van fotografiar per a deixar constància d’una iniciativa que el president considera “tot un èxit que ens ha permés posar el focus d’atenció durant tot aquest mes d’octubre en el consum de proximitat, que és el que al final volíem, que es parlara del comerç local, present en el dia a dia d’Almussafes”.

L’acte, que va començar a les 17 hores, no es va limitar al lliurament del citat xec. A més del preceptiu parlament per part de Marta Rodríguez, integrant de la junta directiva de l’associació, la persona afortunada va tindre l’oportunitat de traslladar-se fins a les primeres botigues en un Ford Mustang cedit per a l’ocasió per Ford Vedat Mediterráneo, S.L.

El vehicle, que es va convertir en el centre d’atenció durant la vesprada, va partir des de la casa consistorial i va fer parada en diversos comerços situats en els carrers Llauradors, Ausiàs March, Literat Azorín i Avinguda Paral·lel. No obstant això, els vals podrà canviar-los fins a final d’any, per la qual cosa podrà aprofitar-los per a les seues compres nadalenques.

“El comerç és una cosa molt viva i això ha de reflectir-se en les campanyes de promoció que es duen a terme per a posar-lo en valor. És molt important oferir un servei de qualitat, però també fer ús de la creativitat i de la innovació per a saber arribar a destinataris i destinatàries”, assenyala Fuentes. “En aquest cas crec que AECAL ha aconseguit el seu objectiu i des d’ací vull felicitar les persones que formen part de l’associació pel seu esforç en la seua lluita per donar visibilitat a les xicotetes empreses del nostre poble”, destaca.

L’esdeveniment, que va comptar amb un ampli dispositiu de seguretat coordinat per agents de la Policia Local, va ser seguit per Almussafes WEB TV, canal de Youtube municipal que publicarà un vídeo amb la crònica del resultat perquè la ciutadania descobrisca com va transcórrer l’esdeveniment.

 

Bases

Podien participar en el sorteig aquelles persones majors de 18 anys que realitzaren tres compres en tres comerços associats de l’1 al 31 d’octubre de 2019 i depositaren un tiquet amb tres segells diferents en qualsevol de les urnes situades en els locals adherits a AECAL. Només s’acceptava un segell per persona i dia en cada establiment i els tiquets havien d’estar encunyats per cada comerç amb l’objectiu de certificar la seua validesa. En ells havien de constar el nom complet, el DNI, l’adreça de correu electrònic i el telèfon del client, així com l’acceptació del tractament de les seues dades personals i imatge per a publicar-les en guies, xarxes socials i en la web de l’associació.