NOTÍCIES

Actuacions urbanístiques de millora executades de l’11 al 15 de desembre a Almussafes


Una setmana més, els treballadors de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els operaris del POL han dut a terme destacables millores urbanes.

En el mapa general d’actuacions, imatge que il•lustra aquesta notícia, s’indiquen els punts de localització de les diferents intervencions completades, entre les que cal destacar les labors de pintura de la porta de la reixa del Pavelló Poliesportiu, així com la neteja addicional del carrer La Pau.

Així mateix, en diferents punts de la localitat, s’ha procedit a la instal•lació de pil•lones i a l’habilitació d’espais d’estacionament de bicicletes, en una clara aposta per una mobilitat sostenible.

Quant als treballs de reparació, aquesta setmana s’han centrat en les voreres de diferents vies urbanes, principalment del carrer Mestre Medina, així com en el control de la fuga d’aigua detectada en les basses del Parc del Sagrari.

Finalment i per a aconseguir major seguretat en el trànsit rodat, l’equip de manteniment ha realitzat labors de neteja dels espills emplaçats en els encreuaments de diferents carrers de la població, a més de renovar alguns senyals verticals que es trobaven en un estat deficient

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME