ESPORTS

Aarón Polanco ascendeix de categoria en el Campionat d’Europa Júnior FIM CEV Repsol

Passa de Moto3 a Moto2 a partir d’aquest cap de setmana, en el qual el Circuit Ángel Nieto de Jerez acull la sisena prova de la temporada

El pilot, que s’acaba d’integrar en l’equip Easyrace Team, correrà amb una moto de Superstock 600


El pilot almussafeny Aarón Polanco debuta aquest cap de setmana en la categoria Moto2 del Campionat d’Europa Júnior FIM CEV Repsol, la segona competició més important a nivell internacional en l’àmbit d’aquesta disciplina esportiva després del Campionat del Món de Motociclisme. El jove, que fins ara competia en la categoria de Moto 3, s’estrenarà en aquest nou lloc en la sisena prova de la present temporada, que es desenvoluparà des de hui divendres 27 i fins el pròxim diumenge 29 de setembre en el Circuit Ángel Nieto de Jerez.

Una altra de les novetats que concerneixen a l’almussafeny, que ja es troba a la ciutat gaditana per a preparar la carrera, és que a partir d’ara formarà part de l’equip Easyrace Team i intentarà imposar-se als seus rivals amb una moto de Superstock 600.

Al llarg de la seua trajectòria, Polanco ha aconseguit anotar-se nombroses gestes. En la seua primera temporada, la de 2009, va aconseguir el primer lloc en categoria minimoto en ‘Bressol de Campions Bancaixa’ i el segon en el Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana en la categoria classe B. L’any següent, va aconseguir la victòria del “Bressol de Campions Bancaixa” però aquesta vegada en la categoria Mini GP 90.

En 2010 va guanyar la lliga interescoles en les categories Polini 6.2 cc i Kawasaki 65, i en 2012 va tornar a pujar al més alt del calaix en el Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana en la categoria Moto 4. L’absència de Livio Loi en el Gran Premi d’Aragó en 2017 va fer que debutara per primera vegada en el Mundial de Moto3, on va aconseguir acabar el Gran Premi en la 24a posició.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES