JOVENTUT

20 Aniversari del concurs de targetes nadalenques d’Almussafes

Una exposició retrospectiva exhibeix les dos-centes obres premiades durant les últimes dos dècades

El passat divendres 15 de desembre, se celebrà l’acte de lliurament dels premis de la XX edició


El Concurs de Targetes Nadalenques organitzat per l’Ajuntament d’Almussafes a través de la seua Regidoria de Joventut, es troba immers en una important efemèride: les seues primeres dos dècades de vida. Enguany 2017, el certamen aconseguix la seua vintena edició i per a commemorar esta fita el consistori municipal ha organitzat una mostra retrospectiva en què els veïns i veïnes de la localitat poden contemplar, reunits en la sala d’exposicions del Centre Cultural, els dissenys premiats al llarg d’estos vint anys.

L’exposició, que realitza un recorregut per la creativitat de ciutadania al voltant de la temàtica nadalenca i l’objectiu de la qual és reconéixer l’esforç de tots els participants que han volgut aportar el seu talent a través d’este particular format, es podrà visitar fins a divendres que ve 5 de gener de 2018 en la sala d’exposicions del Centre Cultural i també els dies 27 i 28 de desembre en el Pavelló Poliesportiu Municipal, coincidint amb la celebració de l’Expojove “Miraquebe”.

La inauguració de la mostra es va celebrar divendres passat 15 de desembre, a les 19 hores, en un acte en què també es van entregar els guardons als premiats, per votació popular, en l’edició de 2017. Els autors reconeguts en la categoria infantil, Marta Sabater, Edurne López, Eduard López i Emma Zarzo; els vencedors en la Juvenil, Bárbara Folch, Jesús Martínez i Aaron Egusquiza; i els que van obtindre un nombre més gran de vots en l’adulta, Magda Boix i Elena Gándara, van rebre els seus premis de la mà del regidor d’Educació, Pau Bosch.

Categorías:JOVENTUT, NOTÍCIES