CULTURA

L’Associació Valenciana d’Il•lusionisme celebra el seu 20é aniversari amb una gala infantil

El festival de màgia es desenvoluparà el pròxim dimecres 18 d’octubre a les 15 hores en el Centre Cultural de la localitat

Està prevista l’actuació de David Climent, Lau, Darío i G. Alexander, finalista del programa de televisió Pura Màgia


Aquest dimecres 18 d’octubre se celebrarà una gala de màgia infantil en la sala d’actes del Centre cultural per a celebrar el vinté aniversari de l’Associació Valenciana d’Il•lusionisme. L’espectacle, dirigit a xiquets d’entre 8 i 10 anys, es desenvoluparà en horari escolar i durant el mateix participaran mags com David Climent, Mag Malastruc, Lau o G. Alexander, finalista del programa de TVE Pura Màgia. La pròxima Trobada Internacional de Mags se celebrarà del 12 al 15 d’abril de 2018.

L’Associació Valenciana d’Il•lusionisme, artífexs i impulsors de la Trobada Internacional de Mags que cada any des de fa vint-i-cinc es desenvolupa amb èxit a Almussafes, està commemorant aquest 2017 el seu vinté aniversari i per a celebrar-ho oferirà aquest dimecres 18 d’octubre a les 15 hores en la sala d’actes del Centre Cultural de la localitat una gala infantil per a públic d’entre 8 i 10 anys.

En l’espectacle, que se celebrarà en horari escolar i al que els alumnes dels CEIP Pontet i Almassaf assistiran al costat dels seus professors, està previst que actuen com convidats d’honor els mags del Magic Circus de Benidorm. En el cartell confirmat per a l’esdeveniment, que dirigirà Luis La Font, també figuren noms com els de David Climent, Mag Malastruc, Lau, Darío o G. Alexander, que recentment va quedar finalista en el programa de TVE Pura Magia.

L’Associació Valenciana d’Il•lusionisme, encarregada al costat de l’Ajuntament d’Almussafes de l’organització de la Trobada Internacional de Màgia Almussafes Màgic, també està ultimant els preparatius per a un altre destacat esdeveniment relacionat amb aquesta disciplina artística, que es portarà a terme el pròxim 28 d’octubre.

El Amussafes Màgic 2018, al que els professionals del sector interessats a participar ja poden inscriure’s a través de la pàgina web oficial de la trobada, www.mimagia.es, celebrarà del 12 al 15 d’abril la seua vinté sisena edició, per a la qual està confirmada l’assistència de Bill Cheung, Joaquín Ayala, Mark & Pinky, Miguel Ángel Gea, Adolfo Masyebra o Jean Merlín, entre uns altres. La fira màgica, les conferències, els concursos i les gales tornaran per a convertir de nou i per uns dies a Almussafes en la capital espanyola de l’il•lusionisme.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES