CULTURA

L’almussafeny Luis Lafont, Premi Polinyà Màgic per la seua labor en pro de l’il·lusionisme

L’Ajuntament d’aquesta localitat li entregarà el guardó el pròxim 17 de febrer en la clausura del seu festival de màgia


El pròxim diumenge 17 de febrer, l’almussafeny Luis Lafont veurà reconeguda la seua trajectòria en el món de l’il·lusionisme gràcies a la concessió del Premi Polinyà Màgic per part de l’ajuntament d’aquesta localitat de la Ribera Baixa. El mag, president de l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme i membre de l’equip organitzador de la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes, que aquest 2019 celebrarà la seua vint-i-setena edició, rebrà aquest guardó amb el qual es consolida com un dels referents nacionals en aquest àmbit.

El president de l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme (AVI) i impulsor de la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes, Luis Lafont, ha sigut guardonat amb el premi Polinyà Màgic per la seua labor de difusió d’aquesta disciplina artística.

El certamen, que se celebra per primera vegada del 15 al 17 de febrer en la localitat de Polinyà del Xúquer, a la Ribera Baixa, destaca que és una de les figures més reconegudes a nivell nacional per la seua dedicació a la màgia i ressalta també el seu lliurament a la seua promoció a través d’AVI i del congrés que s’organitza a Almussafes des de fa 26 anys.

El guardó se li entregarà a l’il·lusionista el pròxim 17 de febrer a les 18 hores en el Centre Cultural de la citada població dins de l’acte de clausura del seu multifestival de màgia, que inclourà un espectacle familiar en el qual actuarà el Mag Llinaje.

 
Almussafes Màgic
 

La vint-i-setena edició del Festival Internacional de Mags d’Almussafes – Almussafes Màgic se celebrarà del 28 al 31 de març i les inscripcions per a poder participar en el mateix ja han començat.

L’organització ha obert també el termini per a poder presentar-se als concursos de màgia general i llançament de naips i ja ha confirmat alguns dels artistes que protagonitzaran les principals activitats. Entre ells es troben Eric Chien (Taiwan), Rudy Coby (els EUA), Sébastien Dethise (Bèlgica), Chris Torrente (França), Paco Agrado (Espanya), Florette & Yurgen (França) i Estefanía Galera (Espanya), entre altres.

 
 

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES