NOTÍCIES

El Consistori d’Almussafes instal•la un marcador electrònic i dues banquetes per a suplents en el camp de futbol municipal

La inversió està inclosa en el Pla d’Equipaments Esportius de la Diputació de València


El Camp de Futbol Municipal d’Almussafes ja té instal•lat un marcador electrònic compost per 8 dígits de 20 centímetres d’altura que proporcionen bona visibilitat fins a 130 metres de distància i de dues noves banquetes per a suplents amb capacitat per a protegir als jugadors de la pluja i el vent. Ambdues intervencions han suposat una inversió de 7.978,43€ amb càrrec al Pla d’Equipaments Esportius de la Diputació de València.

L’Ajuntament d’Almussafes ha incorporat dos novedats en el Camp de Futbol Municipal de la localitat per a dotar a esta instal•lacio esportiva de la qualitat i modernitat que requereix una entitat del nivell de l’Almussafes Club de Futbol. Concretament, s’ha col•locat un marcador electrònic per a informar dels resultats dels partits i dues banquetes per a suplents cobertes per a protegir als jugadors dels factors meteorològics adversos com el vent i la pluja. Ambdues intervencions estan finançades amb la quantia que li ha correspost a l’Ajuntament d’Almussafes dins del Pla d’Equipaments Esportius de la Diputació de València. Dels 16.000€ totals consignats al municipi, aquestes dues intervencions han suposat una inversió de 7.978,43€, IVA inclòs.

“Es tractava d’una intervenció necessària per al Club de Futbol Almussafes, i per açò hem decidit invertir part de la nostra assignació d’aquest pla de la Diputació en el marcador i les dues banquetes, i seguim atents a les necessitats i reivindicacions de totes les entitats esportives perquè puguen desenvolupar la seua activitat en les millors condicions”, explica el regidor d’Esports, Pau Bosch.

El marcador, el primer electrònic de la història del club, està fabricat en alumini i consta de 8 dígits de 20 centímetres d’altura, que proporcionen bona visibilitat fins a 130 metres de distància. Cada dígit està fabricat amb leds SMD d’alta lluminositat de color groc i està protegit per xapa d’alumini perforada i amb un policarbonat mat antirreflexes, la qual cosa facilita bona visibilitat davant la incidència directa de la llum solar. A més, els tancaments estan segellats amb una junta de neoprè per a permetre el seu funcionament sota condicions atmosfèriques adverses. Pel que fa al marcador, aquest es controla a través d’una consola denominada Basic, que es comunica amb l’aparell mitjançant radiofreqüència.

Gràcies a aquesta novetat, que ocupa una superfície de 200x1200x150 mm. i pesa 57 kg., els afeccionats al futbol que assistisquen als partits disposaran d’informació directa sobre el temps de joc en minuts i segons i la puntuació dels equips. A més, podran consultar l’hora en els moments en els quals no s’estiga disputant cap encontre.

Juntament amb aquesta adquisició, també s’han instal•lat dues banquetes per a suplents amb capacitat per a protegir als jugadors de la pluja i el vent. La seua estructura està construïda amb perfil d’acer galvanitzat i estan tancats per tres dels seus quatre costats amb plaques de policarbonat cel•lular transparent. Disposen de seients de color blau amb respatlers fabricats amb dissenys ergonòmics i resistents als agents atmosfèrics com els rajos U.V.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME