MAJORS

El col·lectiu de majors d’Almussafes visita el Palau dels Borja de València

El grup ha pogut entrar a les Corts Valencianes durant el matí de hui dimecres 20 de febrer


Durant el matí de hui dimecres 20 de febrer, un grup de 44 persones del col·lectiu de majors d’Almussafes han realitzat una visita guiada gratuïta al Palau dels Borja de València, construït per la família dels Borja, ducs de Gandia, entre finals del segle XV i principis del XVI i actual seu de les Corts Valencianes.

L’Ajuntament d’Almussafes, a través de la Regidoria dels Majors, ha programat esta excursió cultural amb l’objecte que les persones participants, entre les que es trobava la pròpia edil Paqui Oliver, pogueren descobrir les principals característiques històriques de l’edifici i de la institució.

Així mateix, els visitants han tingut la possibilitat d’accedir a l’hemicicle que acull les sessions plenàries del parlament autonòmic des que, en 1994, van concloure les obres d’adaptació de l’edifici per a adequar-lo a la seua actual funció.

“Continuem acostant la cultura, la història i la gastronomia valencianes a les persones de major edat, apostant també esta temporada per una una programació atractiva, útil i interessant”, destaca la regidora.

Categorías:MAJORS, NOTÍCIES