ECONOMIA

APPI celebra el seu esdeveniment anual on donarà a conéixer un projecte pilot de gestió de polígons intel·ligents

La secretària autonòmica Blanca Marín i el vicepresident de l’Agència Valenciana de la Innovació, Andrés García Reche, seran els invitats


Per quint any consecutiu, l’Associació d’Empresaris de Parcs i Polígons Industrials (APPI) celebra el seu esdeveniment per a associats i col·laboradors per a fomentar les relacions entre els diferents membres de la comunitat. Es tracta d’un esdeveniment anual que suposa una oportunitat perquè els alts càrrecs i gerents de les empreses s’ajunten i compartisquen una vesprada en un ambient distés.

Enguany, l’esdeveniment, titulat ‘Avançant junts’, servirà per a donar a conéixer amb detall dos fites de gran importància per al present i futur de les àrees industrials: per un costat la recent aprovació de la Llei de gestió i modernització d’àrees industrials i, d’un altre, l’elecció d’Almussafes com a zona geogràfica per a implantar un projecte pilot de model de gestió de polígons intel·ligents.

A la cita, que se celebrarà dijous que ve 14 de juny en l’Hotel TRYP Almussafes a partir de les 17h, assistirà la secretària autonòmica Blanca Marín i el vicepresident de l’Agència Valenciana de la Innovació, Andrés García Reche.

En la seua intervenció, Marín donarà compte de la nova Llei d’àrees industrials en el desenrotllament de la qual, APPI ha estat molt involucrada acompanyant a la federació de Polígons FEPEVAL. Per la seua banda, García Reche explicarà als associats el projecte pilot pel qual el polígon d’Almussafes rebrà finançament per a dur a terme la gestió d’un model de polígon intel·ligent. Completaran les intervencions l’alcalde d’Almussafes, Antonio González, i el president d’APPI, Vico Valero.

Després d’això, la vesprada prendrà un caire més relaxat amb jocs, sortejos i tastos de vi i de café per als associats assistents. També hi haurà música i temps i espai, perquè els empresaris puguen donar-se al ‘networking’ aprofitant el poder de convocatòria que té este esdeveniment, patrocinat per CBRE, Consultoria Immobiliària Industrial, i DKV Segurs de salut, a què cada any se sumen més assistents.

Categorías:ECONOMIA, NOTÍCIES