COVID19

TOTS UNITS, PER UNA CAUSA, AL VIRUS VENCEREM!

🤝🎶 ‘Tots units, per una causa, al virus vencerem!‘ és el títol de la cançó, que protagonitza el Consell de la Infància i l’Adolescència d’Almussafes, que hui presentem.

👦👧🧑👱‍♀️ Basant-se en la base musical del tema popular ‘Bella Ciao’, Mar Benet, una de les joves integrants del consell, posa veu a la melodía, que compta amb una lletra amb segell almussafeny, escrita i representada per la resta dels xiquets i joves.

🗣️ El nostre consell és la veu de la infància i l’adolescència del poble i amb esta iniciativa el que fan és traslladar esperança, positivitat i alegria a tot el col·lectiu d’infants i adolescents d’Almussafes.

👏🔝 Des de l’Ajuntament volem felicitar a tot el grup per l’excel·lent treball realitzat i per la seua implicació i contínues propostes que redunden en benefici dels nostres xiquets i xiquetes.

😊 Elles i ells tenen un premi: ‘Tots units per una causa, al virus vencerem! es va a convertir en l’himne que cada dia, a les 20 hores, escoltareu des de les vostres cases. El pròxim diumenge 3 de maig, coincidint amb l’altra iniciativa llançada des del consell, per primera vegada la música que sonarà al pas de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil serà esta cançó.

Categorías:COVID19