COVID19

L’ÚS DE LA MASCARETA NO ÉS UNA OPCIÓ, SINÓ UNA OBLIGACIÓ PER A LA POBLACIÓ GENERAL A PARTIR DELS 6 ANYS

🔴 Et recordem que la desobediència d’esta obligació, sempre que no es puga mantindre la distància de seguretat interpersonal i no et trobes en alguns dels suposats que t’eximeixen , està tipificada amb una multa de fins a 100 euros, en tractar-se d’una infracció lleu de l’article 57 de la Llei 33/2011 General de Salut Pública conforme estableix l’article 31.2 del Real Decret-Llei 21/2020 sobre mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per a fer front a la crisis sanitària ocasionada per la COVID19.

✳️ El confinament ha finalitzat, però el virus continua actiu al carrer. No ens podem relaxar i hem de continuar sent responsables per tal d’evitar rebrots. Com? Protegint-nos i protegint.

👮‍♂️👮‍♀️ No obstant això, en els últims dies s’ha constatat una certa relaxació al respecte entre la ciutadania, per la qual cosa informem que la Policia Local d’Almussafes vetla pel compliment de la normativa, en vigor des del 21 de maig, i té la responsabilitat d’interposar les corresponents denúncies a les persones infractores.

Categories: COVID19