COVID19

LLIURAMENT DE LES PRIMERES VISERES

Durant la vesprada d’ahir dissabte, l’alcalde, Toni González, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic Rosa, van entregar les primeres viseres anti-esquitxades, elaborades amb les impressores 3D, per a protegir a les persones més exposades aquests dies a l’expansió del Covid-19 per motius laborals.

Després de desplaçar-se fins als habitatges dels voluntaris d’Almussafes, integrats en la denominada ‘Comunitat Maker de la Comunitat Valenciana contra el Coronavirus’ (als quals ja s’ha sumat un nou integrant i en els pròxims dies altres tres veïns i veïnes solidàries s’implicaran en la iniciativa), van cedir les primeres unitats a l’equip de la Residència ‘La Vila’ d’Almussafes, així com al personal sanitari d’Urgències Benifaió, atés que en el Centre de Salut d’Almussafes ja disposen de la corresponent protecció.

El lliurament d’unitats de protecció als voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, Policia Local i comerciants del poble es realitzarà a partir de demà dilluns.

El treball en equip és essencial per a l’èxit d’aquesta iniciativa solidària. Al material proporcionat als voluntaris per part de l’Ajuntament i l’empresa Almuplas, es va sumar ahir la indústria Ercros, emplaçada també en el Polígon Nord d’Almussafes.Mil gràcies a tots!

Categorías:COVID19